Megváltoztatta Ibrahimovic a PSG-t

2016. May 14. Saturday in Egyéb, Hírek

Zlatan Ibrahimovic
A párizsiak edzője szerint a távozó Ibrahimovic megreformálta a klubot, a svéd támadó a szezon végén biztosan elhagyja a francia fővárosi gárdát.

Zlatan Ibrahimovic párizsi szerződése a nyáron lejár, az idény közben az egyik nagy kérdés az volt, hogy a támadó marad-e a Paris Saint-Germain alkalmazásában, vagy elfogadja valamelyik kérőjének kecsegtető ajánlatát. A csatár immár 34 éves, ennek ellenére idén is a legeredményesebb csatárok között szerepelt a neve, 36 bajnoki gólnál jár 37 találkozón.

A labdarúgót mindenképpen szerette volna megtartani a PSG, azonban a svéd úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg nyáron lejáró kontraktusát, hanem továbbáll. Ibrahimovic ebben a szezonban negyedik francia bajnoki címét, harmadik Ligakupa-sikerét aratta a PSG-vel, és még esélye van begyűjteni a Francia Kupa trófeáját is, amelyet pályafutása során másodszor hódíthat el.

A párizsiak vezetőedzője, Laurent Blanc szerint vezérét veszti el a csapat, a klubnak pedig dönteni kell a folytatásról.

“Zlatan megreformálta ezt a klubot, most pedig el kell gondolkodni azon, hogy hogyan tovább. Személy szerint én nagyon szomorú vagyok a döntés miatt, elvesztettük a legjobb játékosunkat” – jelentette ki a szakember Ibrahimovic döntése kapcsán.

A svéd támadó vádlisérüléssel bajlódik, a hírek szerint könnyen lehet, hogy nem is lép pályára az idény utolsó bajnokiján a Nantes ellen, ugyanakkor Blanc korábban kijelentette, hogy minden lehetőséget megad a játékosnak arra, hogy esélye legyen megdönteni Carlos Bianchi 1978-as 37 gólos francia bajnoki rekordját.

A PSG szombati sikerére a szorzó 1.25, a döntetlenre 6.50, a Nantes győzelmére 10.00.

Ősszel a PSG 4-1-re nyert a Nantes otthonában, Ibrahimovic egy góllal vette ki a részét a győzelemből.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply