Megszerezte első hazai győzelmét a Nyíregyháza

2014. August 30. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Nyíregyháza 3-0-s győzelmet aratott a Pápa ellen a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján. A nyírségi csapat először nyert hazai pályán.

 

OTP Bank Liga, 6. forduló:

Nyíregyháza Spartacus-Lombard Pápa Termál FC 3-0 (2-0)

Nyíregyháza, 2100 néző, v.: Iványi
gólszerzők: Abdouraman (8.), Bajzát (12.), Pekár (93.)
sárga lap: Sándor (75.) Fodor (84.), Abdouraman (89.), illetve Zulevs (60.), Csilus (66.)

  • Nyíregyháza: Balogh – Szokol, Fodor, Gengeliczki, Törtei – Abdouraman, Kostic (Sándor 51.), – Szécsi (Pekár 70.), Pákolicz (Huszák 83.), Koller – Bajzát
  • Pápa: Szűcs – Tóth (Coroian 24.), Jagodics, Nagy – Frizoni, Zulevs (Benkő 77.), Csilus, Florean (Waltner, a szünetben) – Sluka, Csizmadia, Popin

Remekül kezdte a találkozót a hazai mérkőzésein eddig meglehetősen halványan szereplő Nyíregyháza, és az első negyedórában két gólt szerzett.

Ezután a Pápa többször került a nyírségiek kapuja elé, mégis a nagy kedvvel játszó hazaiak növelhették volna előnyüket, Gengeliczki gólját azonban szabálytalanság miatt érvénytelenítette Iványi játékvezető. A szünetig mindkét csapatnak voltak lehetőségei, nagyobb helyzeteket a Nyíregyháza alakított ki.

A második félidőben tovább próbálkozott a Pápa a góllövéssel, kevés sikerrel, a játékrész derekán viszont csak Szűcs védései mentették meg a vendégeket az újabb góltól. A mérkőzés utolsó részében a Pápa alakított ki nagyobb helyzeteket, ennek ellenére a hajrában harmadszor is betalált a kapuba a nyírségi csapat, és megérdemelten nyert.

hvzs \ sgg \ blz

MTI 2014. augusztus 30., szombat 20:38

Related Articles

Leave a Reply