Megszakítaná borzasztó sorozatát a Haladás

2015. April 12. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Radó András
A Videoton hatalmas fölénnyel vezeti a tabellát, míg a Haladás a 12. helyen áll, de ugyanúgy 18 pontja van, mint a kiesést jelentő 15. pozícióban tanyázó Lombard Pápának – így várja a két csapat az egymás elleni vasárnapi NB I-es meccset.

A székesfehérváriakat és a szombathelyieket 37 pont választja el egymástól, és ha még ez nem lenne elég ahhoz, hogy melyik csapat a vasárnapi mérkőzés esélyese, akkor még egy adalék: a legutóbbi hat szezonban egyetlen pontot sem tudott szerezni a Haladás a Videoton vendégeként, hatból hat bajnokit a Vidi nyert meg. Az örökmérleg 36 Videoton-győzelmet, 20 Hali-sikert és 14 döntetlent mutat.

Valószínűleg kettős érzésekkel fog pályára lépni vasárnap Simon Ádám, aki a nyáron pont a Haladástól érkezett a Videotonhoz. “Sokat köszönhetek a Haladásnak, ott lettem NB I-es játékos és jó néhány meccset is játszottam Szombathelyen, úgyhogy figyelem a szereplésüket. Szeretném, ha nem esnének ki, ugyanakkor azon leszek én és a csapat is vasárnap, hogy ne ellenünk kezdjék el gyűjteni a pontjaikat” – kezdte a székesfehérváriak középpályása.

Simon azt is elmondta, hogy tudja, hogy nagyon nehéz dolguk lesz, mert hiába csak a tizenkettedik a tabellán a Haladás, a csapat egyik bajnokiján sem játszott alárendelt szerepet. A két együttes egymás elleni, őszi meccsén is jól tartotta magát a Hali, de a Videoton végül emberelőnyben 2-0-val behúzta azt a találkozót.

“Minőségi futballistákat igazoltak télen, kulcsfontosságú lesz, hogy a legjobbjaikat kikapcsoljuk a játékból. A szakmai stáb remekül feltérképezte a Halit, úgyhogy, ha tudjuk játszani a saját játékunkat, nem lehet baj” –tette hozzá Simon.

A vasárnapi bajnokin a hazai pályán játszó Videoton győzelmére 1.25, a döntetlenre 5.50, a Haladás sikerére pedig 12.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply