Megkezdte a munkát a Diósgyőr

2014. June 24. Tuesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Hétfőn sorsoltak a Bajnokok Ligája és az Európa Liga selejtezőiben. A máltai ellenfelet kapott DVTK kedden játssza első felkészülési mérkőzését.

Tomislav Sivic

A legrangosabb kupában a Debrecen az északír Cliftonville együttesével találkozik a selejtező második fordulójában, az EL-ben a bajnoki ezüstérmes Győr a svéd Göteborg és a luxemburgi Fola Esch továbbjutóját kapta a 2. fordulóban, míg a kvalifikáció két, 1. fordulóban érdekelt csapata, a Ferencváros és a Diósgyőr Máltára utazhat a Sliema Wanderers, illetve a Birkirkara vendégeként.

A diósgyőriek edzője, Tomiszlav Szivics érthetően boldog volt, hiszen a lehetséges ellenfelek közül azt kapta csapata, akit ő is kiszemelt ellenfélnek.

“Ebben a mezőnyben bárki ellen komolya csatát kell vívnunk a továbbjutásért, de lesz erre két mérkőzésünk, szerintem lesz esélyünk” – nyilatkozta.

A csapat jelenleg Bükön edzőtáborozik, első edzőmérkőzését kedd délután az SV Mattersburg ellen játssza. A Diósgyőr győzelmére 1.66 az odds, a döntetlenre 3.80, míg a 2013-14-es osztrák másodosztály 6. helyén végzett csapat sikerére 4.00 szorzóval lehet fogadni.

A tervek között szerepelt egy szombati, Kubany Krasznodar elleni csata is, az oroszok azonban visszaléptek, így a beugró szlovák FC Nyitra lesz az ellenfél, amely az előző évadban az első osztály 12., utolsó helyén végezett és kiesett a második vonalba.

A diósgyőri keret alakul, azt már korábban tudni lehetett, hogy három lejárt szerződésű játékosra nem tart igényt a klub, így Gohér Gergő, Mohamadou Abdouraman és Augusto Batioja távozhat. A Leicester Citytől kölcsönvett Futács Márkó a török élvonalba frissen visszajutott Mersin Idmanyurdu játékosa lett, Vadász Viktort a Ferencváros hívja. Nem vált be a próbajátékon szereplő román Florin Pop sem, sajtóhírek szerint most két külföldi játékos, közte egy észt futballista érkezhet.

Eddig ketten írtak alá, Antal Botond Kaposvárról, Bori Gábor pedig Paksról érkezett. De a kiszemeltek között van a pápai Georges Henri Griffiths, Goran Maric és Németh Milán, valamint a Kaposvárról távozó szerb védő, Drazsen Okuka is.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply