Mégis Angliában maradhat Falcao

2015. June 17. Wednesday in Egyéb, Hírek

Radamel Falcao
Nem futott jó szezont a Manchester United labdarúgócsapatában, de annak ellenére az angol bajnok edzője, José Mourinho látna fantáziát Radamel Falcaóban.

A Chelsea portugál menedzsere elképzeli csapatában a kolumbiai válogatott csatárt, a kérdés azonban az, hogy hogyan szerezze meg a Monacótól.

A jelenleg a Copa Americán szereplő csatár 26 angol bajnoki mérkőzésen mindössze 4 gólt szerzett, volt időszak, amikor csak az U21-esekkel edzhetett, és az már tavasszal világossá vált, hogy Louis van Gaal nem tart igényt rá. Falcao kölcsönszerződése lejárt, és bár a Unitednek opciós joga lett volna a végleges megvásárláshoz, végül nem tették meg azt.

Nem zavarta ez Mourinhót, és néhány lap arról számol be, hogy a felek már megállapodtak szóban, csak azt nem tudni, hogy véglegesen költözne-e a Stamford Bridge-re.

Falcao 2013-ban szerződött az Atlético Madridtól a Monacóhoz, de 2014 elején keresztszalag-műtéten esett át, és azóta nem nyerte vissza formáját.

“Ha ismét elkezdem gyártani a gólokat, hiszek abban, hogy minden megváltozik. Remélem, hogy hamarosan visszanyerem csúcsformámat és akkor minden rendbe jön” – mondta Falcao.

Csütörtök hajnalban Brazília ellen javíthat Kolumbia: a szorzó a legutóbbi vb-házigazda győzelmére 21/20, a döntetlenre 5/2, míg Kolumbia sikerére 3/1.

Falcao és csapata szeretne jól teljesíteni Brazília ellen, ám helyzete még a statisztika szerint sem könnyű: Kolumbia utoljára 1991. július 13-án nyert Brazília ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply