Még kell tanuljon a Tottenham

2016. April 27. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Harry Kane
A Leicester City hétfőn egy lépéssel közelebb került a bajnoki cím megszerzéséhez, miután a Tottenham nem bírt a West Bromwich Albionnal.

A londoni együttes a 35. fordulót megelőzően öt pontos hátránnyal követte az élen állót, ám három fordulóval a vége előtt ismét hét lett a differencia. A Tottenham hétfőn csak ikszelt a WBA ellen, a meccsen hiába szerzett vezetést Mauricio Pochettino alakulata egy öngóllal, a hajrá kezdetén a végig kitartóan védekező vendégek kiegyenlítettek, majd nem adtak esélyt rá, hogy a Tottenham ismét kibontakozzon.

A góllövőlistát 24 találattal vezető angol válogatott Harry Kane a bajnoki másnapján felhívta rá a figyelmet, hogy a Tottenhamnek még van mit tanulnia.

“Nagyon jó csapat válik belőlünk, és már a többi csapatnak kihívás legyőzni minket. Az időt húzzák, a bíróval vannak elfoglalva, de ezzel meg kell, hogy barátkozzunk. Meg kell tanulnunk elfogadni, hogy az ellenfelek így viselkednek. Fiatal csapat vagyunk, még van mit tanulni” – mondta Kane. “Mindenki 110 százalékra törekszik ellenünk, de ha nyerni akarunk, akkor ezzel meg kell birkózni.”

A Leicester a hétvégén a Manchester United ellen lép pályára, a Tottenham pedig a Chelsea vendége lesz. A londoni rangadón a 9. helyen álló Chelsea sikerére a szorzó 2.80, a döntetlenre 3.40, a második Tottenham hétfői győzelmére 2.37.

A két csapat őszi bajnokija gólnélküli döntetlennel zárult a White Hart Lane-en.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply