Hisz a Juventus Allegriben

2016. April 27. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Massimiliano Allegri
A torinói klub elégedett a Juventus vezetőedzőjének tevékenységével, Massimiliano Allegri marad a Juventus mestere a következő szezonokban is.

Massimiliano Allegri a Milan után került a Juventus szakmai stábjának az élére, a szakember pedig egészen parádés eredményeket ért el a zebrákkal. Első évében duplázott a hazai porondon, megszerezte a scudettót és az Olasz Kupa trófeáját, emellett pedig bizonyított nemzetközi szinten is. Allegri elődjének, Antonio Conténak azért kellett távoznia a torinói kispadról, mert a hazai fölény ellenére a Bajnokok Ligájában nem tudta letenni a névjegyét a korábbi győztes.

A Juventus tavaly a döntőig, idén a negyeddöntőig menetelt, már biztosan bajnok, valamint résztvevője az Olasz Kupa fináléjának is. A kiváló idény szerződéshosszabbítást jelent a szakembernek, ezt a torinóiak igazgatója jelentette be.

„A klub kapcsolata Allegrivel egészen kiváló, az egyesület elégedett az eredményekkel, és ezért szerződéshosszabbítást ajánl a szakembernek. Nem akarjuk, hogy a kontraktusa lejárjon, ezért már a jövő héten aláírás kerülhet az újra” – jelentette ki Giuseppe Marrotta. A sportvezető kitért a nyári erősítésekre is, ám neveket nem említett, annyit ígért, hogy igyekeznek elkerülni, ami tavaly történt, vagyis a sztárjátékosok tömeges távozását.

A Juventus a hétvégén biztosította be bajnoki címvédését, miután idegenben legyőzte a Fiorentinát, míg a közvetlen rivális Napoli vereséget szenvedett az Intertől, és így behozhatatlanná vált a hátránya. A hétvégén a torinóiak a Carpit látják vendégül a Serie A-ban: a Juventus vasárnapi sikerére a szorzó 1.28, a döntetlenre 5.25, a Carpi sikerére 10.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply