Még erősítene a Balmazújváros

2014. July 9. Wednesday in Egyéb, Hírek

A tavalyi szezonban sokáig a feljutás közelében volt az NB II-es Balmazújváros, végül a középmezőnyben végezett a csapat.

Generic

Az előző szezonban szereplő gárdából búcsúzott Szöllősi Ferenc, aki Zalaegerszegre igazolt. A csapattal edz a szintén lejárt szerződésű Demjén Gábor, akinek a maradására viszont még meg van minden esély. Távozott ugyanakkor Nagy Róbert, Murák Krisztián, Sárközi Szabolcs, Privigyei Ádám, Mokánszki Norbert és Vólent Roland is. A felkészülés során a Lokitól és Hajdúböszörményből szerepelnek próbajátékosok, közülük is igazolhat még a szakmai stáb.

Dr. Tiba István, a város polgármestere és a sport klub tulajdonosaként még további tervei vannak az erősítéseket illetően, erről személyesen számolt be: “Még 3-4 labdarúgó érkezése várható. Szó van például Vachtler Csaba visszatéréséről, de ő még az anyaklubjánál, a Puskás Akadémiánál edz, s előbb ott nézik meg. Ezt követően dőlhet el, hogy hol folytatja. Vannak posztok, ahol még csak egy-egy futballistánk van, ide kellenek még játékosok. A védelemben nagyjából már megvagyunk, de az előre játékunkhoz még kellenek labdarúgók. Urbin Péter marad az NB I-es újonc Dunaújváros csapatánál, a klub élt a megállapodásban rögzített vételi jogával és végleg szerződtette a támadót.”

Esélylatolgatásokba nem ment bele a tulajdonos, de elvárja a játékosoktól a maximalizmust: “Most helyezést felesleges lenne mondani. A mentálisan rendben lévő labdarúgók mindig győzni akarnak. Mi pedig egy olyan együttest akarunk, amely minden meccsét meg akarja nyerni.”

A Kecskemét lesz a Balmazújváros következő felkészülési ellenfele, a lilák győzelmére 1.40 az odds, a döntetlenre 4.33, míg a balmaziak sikerének 6.00 szorzója.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply