Martínez és Priskin döntött Pécsen

2014. November 8. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Győr az olasz-argentin Leandro Martínez duplájával, valamint Priskin Tamás góljával győzött az utolsó húsz percben “vészkapussal” játszó Pécs otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának szombati játéknapján.

A hazai pályán ebben az idényben még nyeretlen házigazdák sorozatban ötödször kaptak ki a bajnokságban, míg a vendégek öt meccs óta veretlenek.

OTP Bank Liga, 14. forduló:

PMFC-Matias – Győri ETO FC 0-3 (0-2)

Pécs, 600 néző, v.: Szabó
gólszerzők: Martínez (13., 19.), Priskin (67.)
sárga lap: Causic (18.), Horváth A. (51.), illetve Rudolf (76.), Pátkai (82.)

  • Pécs: Poleksic – Nagy J., Romic, Balogh B., Mohl (Manjrekar, a szünetben) – Szatmári, Causic, Márkvárt, Horváth A., Wittrédi (Kővári, a szünetben) – Pölöskey (Frőhlich, 63.)
  • Győr: Kocic – Wolfe, Lipták, Lang, Dinjar – Pátkai, Windecker, Koltai (Illés, 94.) – Martínez (Trajkovic, 63.), Priskin, Rudolf (Andric, 82.)

Az első percektől kezdve a győriek birtokolták többet a labdát, s a fölényük hamar gólokban is megmutatkozott. A folytatásban is ők játszottak jobban, a pécsiek szinte alig veszélyeztettek, a szünetben megérdemelten vezettek a vendégek.

A fordulás után is az ETO irányította a játékot, s Priskin gólja gyakorlatilag el is döntötte a három pont sorsát. A Pécs kapuját a 71. perctől a mezőnyjátékos Márkvárt védte, mivel Poleksic megsérült, és a csapatnak már nem volt több cserelehetősége. Az eredmény ennek ellenére a lefújásig már nem változott.

slr \ sgg \ hgp

MTI 2014. november 8., szombat 20:02

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply