Már csak négyen vannak versenyben

2015. April 13. Monday in Angol Championship, Hírek

100730-championship-trophy-496x286
Már csak négy csapatnak van igazán jó esélye arra, hogy kiharcolja a feljutást az élvonalba (Premier League) az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) idei szezonjában.

Négy fordulóval a bajnokság vége előtt a listavezető Bournemouth-nak 80, míg a Norwich Citynek és a Watfordnak 79, a Middlesbrough-nak pedig 78 pontja van. Az első két helyezett automatikusan feljut az élvonalba, míg a harmadik, a negyedik, az ötödik és a hatodik helyezett a rájátszásban dönti el, melyikük lesz az utolsó együttes, amely a következő idényt a legjobbak között kezdheti meg.

A héten újabb fordulót rendeznek a Championshipben, kedden a listavezető a Reading otthonában vendégszerepel majd. A Bournemouth remek formában van, ahogy a Norwich is, amely a Leeds United vendégeként lép majd pályára. A Tőzsér Dániel foglalkoztató Watford sem panaszkodhat, de a szerdai, Nottingham Forest elleni idegenbeli találkozónak nem feltétlen ők a favoritjai.

A Middlesbrough ugyan élvezheti majd a hazai pálya előnyét, de mivel a 71 pontos Wolverhampton még a playoff helyek egyikére hajt, a Boro nem veheti félvállról az összecsapást.

Az ötödik Derby Countynak 72 pontot sikerült eddig összekaparnia, így matematikailag még odaérhet a második helyre, de inkább maga mögé kell néznie, hiszen a nyolcadik Wolverhampton is igen jól áll a ligában. A hatodik jelenleg az Ipswich Town, míg a hetedik a Brentford – utóbbinak már az is óriási siker lenne, ha az első hatban zárna.

A Bournemouth győzelmét a Reading otthonában 1.61 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.20, a hazaiak diadalára pedig 6.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply