Magyarokat nézett ki a Sturm Graz

2014. July 6. Sunday in Egyéb, Hírek

Pintér Ádám
A Sturm Graz két magyar labdarúgó megszerzésén is gondolkozik, Pintér Ádám és Bobál Gergely kerülhet az osztrák klubhoz.

 

A graziaknál Szabics Imre, a magyar válogatott korábbi csatára a megfigyelő hálózat vezetője, ezért nem meglepetés, hogy a nemrégiben visszavonult támadón gyakran megfordul magyar meccseken, és több honfitársát is beájánlotta az egyesületnek.

Az egyik kiszemelt Bobál Gergely, a Budapest Honvéd U19-es válogatott csatára, aki jelenleg a hazai rendezésű korosztályos Európa-bajnokságra készül, de július végétől alighanem a kispestiek NB I-es csapatánál veszik számításba. Persze, csak akkor, ha meg nem veszi egy érdeklődő, és a hírek szerint a Sturm szívesen látná soraiban a fiatal futballistát.

Grazban köthet ki Pintér Ádám is, akinek szerződése lejárt az orosz Tom Tomszknál, így szabadon igazolható. A középpályásnak több ajánlata is van, a hírek szerint magyar klubok is megkeresték.

A Sturmnál az első számú kiszemelt a védekező középpályás posztjára a korábbi Arsenal-focista, Emmanuel Frimpong, ám kérdéses, hogy két térdműtétje után bírja-e még a terhelést, és az sem biztos, hogy fizetéséi igényét állni tudja az osztrák együttes.

A Sturm Graz július 19-én az Altach otthonában kezdi a bajnokságot. Győzelmére 2.80 az odds, a döntetlenre 3.40, a hazai sikerre 2.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply