Lennon az Evertonban

2015. February 3. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Aaron Lennon
Aaron Lennon megunta a mellőzöttséget, ezért hagyta el a White Hart Lane-t, reményei szerint az Evertonban több játéklehetőséget fog kapni.

 

A középpályás karrierje tíz éve a Leeds Unitedben kezdődött, 2005-ben lett a Tottenham labdarúgója. Már az első időkben meghatározó játékos lett a White Hart Lane-en, folyamatosan negyven feletti meccsszámot teljesítve. Azonban ebben a szezonban elvesztette pozícióját a csapaton belül, mindössze kilenc bajnokin lépett pályára, kezdő pedig csak háromszor volt.

Miután Mauricio Pochettino terveiben nem szerepel főszereplőként, Lennon a távozás mellett döntött. A 27 éves labdarúgó gyorsan megállapodott az Evertonnal, amely a szezon végéig kölcsönveszi a 21-szeres angol válogatott játékost. Lennon reméli, hogy Roberto Martineznél több lehetősége lesz a bizonyításra.

“Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy Aaron tapasztalata milyen pluszt jelenthet a keretünk számára, és azzal is tisztában vagyunk, hogy mennyit tett az angol válogatottért” – jelentette ki Martinez az Everton hivatalos oldalán.

A liverpooli gárda menedzsere szerint Lennon nagy erősítés lehet, a középpályán felfrissítheti a támadójátékot.

Lennont januárban a Hull City és a Monaco is szerette volna leigazolni, végül az Evertonnal állapodott meg a játékos menedzsmentje. A szerződés értelmében a középpályás a szezon végéig kölcsönben erősíti majd a liverpooliakat.

Az Everton a hétvégén megszakította pocsék sorozatát, miután nyolc nyeretlen meccs után idegenben legyőzte 1-0-ra a Crystal Palace-t.

Lennon akár már a hétvégi liverpooli derbin bemutatkozhat új csapatában: az Everton szombati sikerének az oddsa 3.10, a döntetlenre 3.40, a Liverpool győzelmére 2.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply