Zaha visszaigazolt a Crystal Palace-ba

2015. February 3. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Wilfried ZahaA Crystal Palace végleg leigazolta egykori játékosát, Wilfried Zahát. A 22 éves labdarúgó öt és fél éves szerződést kötött nevelőegyesületével.

 

A csatár 2012-ben igazolt a Manchester Unitedbe, de a vörös ördögöknél nem kapott elég játéklehetőséget, mindössze két bajnokin lépett pályára, kezdő egyszer sem volt. Zaha előbb a még másodosztályban szereplő Crystal Palace-hoz, majd a Cardiff Cityhez került kölcsönbe, tavaly pedig ismét visszakerült nevelőegyesületéhez. A manchesteriek által 15 millió fontért igazolt csatárra Louis van Gaal nem tart igényt a továbbiakban, így a téli átigazolási időszak utolsó napján végleges szerződést kötött a Crystal Palace-szal, amely öt és féléves szerződést kínált neki.

“Nem kaptam elég bizonyítási lehetőséget, ezért döntöttem a nyáron ismét a visszatérés mellett. A mostani végleges visszaigazolás nagy öröm számomra” – mondta Zaha.

A Premier League harmadik helyezettje hétfőn egy másik ügylet létrejöttét is bejelentette: a Sheffield Wednesday leigazolta Marnick Vermijl-t, a United tartalékcsapatának fiatal tagját. A belga védő is a több játéklehetőség reményében hagyta el az Old Traffordot.

A Premiershipben a 13. helyen álló Crystal Palace szombaton a sereghajtó Leicester City vendége lesz a Premier League-ben: a hazai győzelem oddsa 2.30, a döntetlenre 3.20, a vendégek sikerére 3.20 a szorzó.

A két gárda őszi bajnokiját a Crystal Palace nyerte 2-0-ra, az azt megelőző tíz, másodosztályban lejátszott bajnokijukból a Leicester ötöt nyert meg, három végződött döntetlennel, a Crystal Palace két alkalommal győzött.

Az elmúlt fordulóban a sereghajtó Leicester a Manchester United otthonában kapott ki 3-1-re, míg a Palace-t az Everton győzte le 1-0-ra.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply