Chelsea: Schürrle ment, Cuadrado jött

2015. February 2. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Juan Cuadrado
Andre Schürrle a Wolfsburgban folytatja pályafutását, a hírek szerint a német labdarúgó-élvonal második helyezettje 30 millió eurót fizet a szélső játékjogáért. Cuadradóval pótolja a németet a Chelsea.

 

Schürrle a Mainz színeiben lett válogatott játékos, 2011-től a Bayer Leverkusent, 2013-től pedig a Chelsea-t erősítette. A londoniaknál nem lett alapember, ennek ellenére Joachim Löw beválogatta a német válogatott világbajnoki keretébe, amellyel tavaly megnyerte a brazíliai seregszemlét.

Azonban Schürrle a vb-sikerrel sem tudta bebetonozni helyét Jose Mourinho kezdőjében, ősszel 14 bajnokin lépett pályára, de csak öt alkalommal volt kezdő, három gólt szerzett. A Wolfsburg csapott le a lehetőségre, és gyorsan meg is állapodott a Chelsea-vel, a hírek szerint a német élvonal második helyezettje 30 millió eurót sem sajnált Schürrle leigazolására. A 42-szeres válogatott szélső 2019-ig kötelezte el magát új klubjához.

A Chelsea ugyanakkor hétfőn véglegesített egy másik átigazolást, Juan Cuadrado Londonba igazolt a Fiorentinából. A kolumbiai szélsőt már hetek óta igyekezett megszerezni a Premier League éllovasa, néhány órával az átigazolási időszak vége előtt sikerült pontot tenni az üzletre.

“Nagyon örülök ennek a lehetőségnek, ez egy nagyszerű klub, amelyhez mindig szerettem volna csatlakozni. Nagyon megtisztelő, hogy a menedzser bízik bennem” – jelentette ki Cuadrado.

A Chelsea az Aston Villához látogat az angol bajnokság következő fordulójában: a hazai győzelem oddsa 10.00, a döntetlenre 1.30, a vendégek szombati sikerére 1.30 a szorzó.

A két csapat őszi meccsét 3-0-ra nyerte a Chelsea. A londoniak az elmúlt hétvégén 1-1-es döntetlent játszottak a második helyezett Manchester Cityvel, az Aston Villa az Arsenaltól kapott ki 5-0-ra.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply