Fletcher a WBA-ba igazolt

2015. February 3. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Darren Fletcher
Az átigazolási időszak utolsó napján Darren Fletcher elhagyta a Manchester Unitedet, a játékos szerint a klub szerette volna megtartani, de ő hajthatatlan volt.

 

Fletcher korábban meghatározó játékos volt az Old Traffordon, a saját nevelésű labdarúgó 13 szezonon keresztül szolgálta a klubot, de most úgy ítélte meg, hogy a folyamatos játéklehetőség érdekében távoznia kell. A skót 2002-ben lett a felnőtt csapat tagja, és viszonylag gyorsan meghatározó játékos lett a manchesteri középpályán. Azonban az utóbbi években egyre kevesebb lehetőség jutott neki, ráadásul sérülések is hátráltatták, így merült fel távozásának a lehetősége.

Elsőként a West Ham szerette volna leszerződtetni a 31 éves játékost, az üzlet azonban szombaton végleg kútba esett. Ekkor került képbe a West Bromwich Albion, amely kapva kapott a lehetőségen, hogy megszerezze Fletchert. A hírek szerint a középpályás két és fél éves szerződést kötött a WBA-val.

“A Manchester United nem akarta, hogy elmenjek. De a Manchester United olyan volt nekem, mint egy hullámvasút, és ezen a helyzeten nem tudtam változtatni. A klub remekül bánt velem, különösen akkor, amikor sérült voltam, és a szurkolók fantasztikusan viselkedtek. De profi játékos vagyok, aki többet akar játszani, úgyhogy itt volt az ideje a váltásnak” – mondta Fletcher.

Fletcher akár már a hétvégén bemutatkozhat új csapatában, a WBA a Burnley vendége lesz az angol élvonalban vasárnap: a hazai győzelem oddsa 2.45, a döntetlenre 3.20, a vendégek sikerére 2.90 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokiját 4-0-ra nyerte a WBA hazai környezetben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply