Montella örül Salah érkezésének

2015. February 3. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Vincenzo Montella
Mohamed Salah a szezon végéig kölcsönben a Fiorentinához igazolt, Vincenzo Montella reméli, hogy az új játékos gyorsan megszokja az olasz foci ritmusát, és képes lesz pótolni a Chelsea-hez távozott Juan Cuadradót.

 

Az egyiptomi szélső Olaszországba igazolása már régóta téma volt, neve elsősorban a Juan Cuadrado-üzlet részeként merült fel. A kolumbiai labdarúgó hétfőn, hosszas tárgyalások után véglegesítette átigazolását a Fiorentinából a Chelsea-be, és ez a transzfer utat nyitott Salahnak Firenze felé.

Az olasz egyesület nehéz szívvel vált meg egyik legjobbjától, de a pénznek nem tudott nemet mondani, Cuadradóért ugyanis 33 millió eurót fizettek ki a londoniak, emellett átengedték Salah játékjogát a nyárig. Az egyiptomi a szezon végéig kölcsönben szerepelhet a Fiorentinában, amely nyáron egy évvel meghosszabbíthatja a kölcsönszerződést, ha elégedett a 22 éves játékos teljesítményével.

Az olasz gárda vezetőedzője nem tagadja, hogy nem lelkesedett Cuadrado távozásáért, Salah érkezésének ugyanakkor kifejezetten örül.

“Ez egy olyan üzlet, amely mindenképpen létrejött volna. A klub a megfelelően cselekedett, mert nemcsak veszteség ért minket, hanem kaptunk egy igazán remek játékost is. Még időre lesz szükségünk, hogy egymáshoz csiszolódjunk, hogy adaptálni tudja a focinkat” – mondta az egyiptomi érkezése kapcsán Vincenzo Montella.

A Fiorentina kedden az Olasz Kupa negyeddöntőjében a Roma vendége lesz: a rómaiak győzelmének az oddsa 2.00, a döntetlenre 3.40, a firenzeiek sikerére 4.00 a szorzó.

A két gárda egyszer már összecsapott egymással idén, az év elején a bajnokságban 1-1-es döntetlent játszottak a felek a Fiorentina otthonában. A hétvégén is mindkét együttes ikszelt, a Roma az Empoli, a Fiorentina a Genoa ellen vesztett pontokat.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply