Szétesik a Parma

2015. February 3. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Afriyie Acquah
Az anyagi problémákkal küzdő klubtól hétfőn hat játékos távozott. Az olasz élvonal sereghajtója a szintén kiesés elől menekülő Chievót fogadja a hétvégén.

 

A Parma labdarúgócsapata a jelek szerint nem kerülheti el idén a kiesést, a klub ugyanis már nem képes szakmai szempontokat figyelembe véve működni. Az észak-olasz egyesület immár féléve fizetésképtelen, a játékosok pedig sorra hagyják el a süllyedő hajót. Néhány nappal ezelőtt Antonio Cassano bontott szerződést, hétfőn pedig további alapemberek távoztak.

A Parma az átigazolási időszak utolsó napján kölcsönadta Afriye Acquahot a Sampdoriának, míg Lucas Vieira de Souza a portugál Moreirense együtteséhez került. A ghánai középpályás a pármaiak egyik alapembere volt, a brazil azonban csak a cserepadot koptatta.

Távozott a védelem oszlopának számító Gabriel Paletta, akire a Milan csapott le, míg Andrea Rispoli a Palermóban kötött ki, mindkét egyesület a szezon végén meg is vásárolhatja a labdarúgó játékjogát.

Nicola Pozzi is ugyanígy járt, őt a Chievo szerezte meg, a sort pedig Dias Felipe zárja, aki Cassanóhoz hasonlóan szerződést bontott a klubbal.

Korábban Paolo De Ceglie is elhagyta Roberto Donadoni keretét, a védő jelenleg a Juventusban szerepel kölcsönben.

A Parma vasárnap a Chievót látja vendégül a Serie A-ban: a hazai győzelem oddsa 2.50, a döntetlenre 3.20, a vendégek sikerére 2.87 a szorzó.

A vasárnapi meccsen az olasz bajnokság két leggyengébb formában lévő együttese csap össze: a Chievo öt, a Parma négy mérkőzés óta nyeretlen, mindkét gárda utolsó három bajnokiján kikapott.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply