Anderson elhagyja a Manchester Unitedet

2015. February 3. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Anderson
Anderson, a Manchester United középpályása az Internacionalban folytatja pályafutását. Hét év után hagyja el az Old Traffordot.

 

Anderson nagy reményekkel igazolt 2007-ben a Portóból a Manchester Unitedbe, és Sir Alex Ferguson irányítása alatt kezdetben még rendre kapott bizonyítási lehetőséget az együttesben. Azonban a skót menedzser visszavonulása után David Moyes és Louis van Gaal sem számított a játékára, 2013 nyara óta összesen 5 bajnokin lépett pályára.

A középpályás megunta a mellőzöttséget, és új csapat után nézett. A jelek szerint Anderson nem ragaszkodott európai szerződéshez, és végül hazaigazolt az Internacionallal egyezett meg. Anderson már a hétvégét Brazíliában töltötte, és átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, kedden pedig alá is írta szerződését új klubjával.

Az átigazolási összeget nem hozta nyilvánosságra a két klub, a hírek szerint az angolok által 30 millió euróért igazolt játékos kevesebb, mint egymillióért cserélt csapatot. Anderson jelentősen kevesebb pénzt fog keresni új állomáshelyén, mint tette azt az Old Traffordon.

A Manchester United a hétvégén 3-1-re verte a Leicester Cityt az angol bajnokságban, a győzelemmel pedig fellépett a tabella harmadik helyére. A következő körben a nyolcadik West Ham United Van Gaal csapatának ellenfele. A WHU elmúlt bajnokiján 2-0-ra kikapott a Liverpool ellen.

A West Ham vasárnapi győzelmének az oddsa 3.80, a döntetlenre 3.50, a Manchester United sikerére 1.95 a szorzó.

A két csapat elmúlt tíz összecsapásából nyolcat megnyert a Manchester United, egy lett döntetlen, egyen pedig a WHU győzött.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply