Lengyel válogatott a Paris Saint-Germain-nél

2016. July 4. Monday in Egyéb, Hírek

Grzegorz Krychowiak
Grzegorz Krychowiak öt évre kötelezte el magát a Paris Saint-Germain-hez, a lengyel válogatott labdarúgó a Sevillát hagyta el a párizsiak kérésére.

A lengyel válogatottal a franciaországi Európa-bajnokság negyeddöntőjéig jutó Krychowiak az elmúlt években a Sevillát erősítette, így részese lehetett a klub történelmi triplázásának, az andalúz egyesület zsinórban harmadszor nyerte el az Európa Liga trófeáját.

A lengyel futballista az elmúlt két szezont töltötte Sevillában, eligazolását a spanyolok jelentették be először, ám közösségi oldalán már Krychowiak is elismerte. A játékos már át esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és már alá is írta szerződését új klubjával. Az átigazolás anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra, Krychowiak öt évre kötelezte el magát a francia fővárosba.

“Új korszak kezdődik: 2021-ig PSG!” – szólt a játékos bejelentése.

A PSG-nél nagy változásokat hoz a nyár, ráadásul a lengyel játékos nem az első sevillai igazolása a francia bajnoknak, Laurent Blanc-t a sevillaiak sikeredzője, Unai Emery váltotta. Krychowiak leigazolása előtt két nappal a PSG Ben Arfa leigazolását jelentette be.

A PSG évek óta nemzetközi sikerre vágyik, ennek tudható be, hogy az európai porondon már sikereket elért szakembert ültettek le a kispadra a BL-ben az elmúlt három évben a negyeddöntőig jutó párizsiak.

A PSG francia bajnoki címvédésére a szorzó 1.083, míg a párizsi labdarúgócsapat Bajnokok Ligája sikerére 15.00 a szorzó. Arra, hogy a legrangosabb európai kupasorozatot a címvédő Real Madrid nyeri, 5.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply