A lemondáson gondolkodik a bosnyák kapitány

2014. November 18. Tuesday in Egyéb, Hírek

Safet Susic
A lemondáson gondolkodik Bosznia-Hercegovina labdarúgó válogatottjának szövetségi kapitánya, Safet Susic, miután csapata vasárnap 3-0-s vereséget szenvedett Izrael vendégeként.

 

A 2016-os Európa-bajnoki selejtező B-csoportjában így Susic csapata továbbra is két pontos, miután négy mérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni. Pedig a válogatott a nyáron még a világbajnokságot is megjárta, így sokan értetlenül állnak Edin Dzekóék gyenge szereplése előtt.

A vasárnapi, Izrael ellen simán elveszett meccs után Susic kijelentette, fontolóra veszi a lemondást, döntéséről pedig néhány napon belül tudatni is fogja a nagyérdeműt.

“Nemsokára meghozom a döntésem a jövőmmel kapcsolatban” – mondta az 59 éves szakember. “Amikor lejárt a szerződésem, néhány napig gondolkodtam a folytatáson, és most megint ezt fogom tenni. Amikor kijutottunk a brazíliai világbajnokságra, én voltam az ország egyik legnépszerűbb személye, most viszont valószínűleg engem utálnak az egyik legjobban. Ez már csak ilyen, a jót és a rosszat is meg kell emészteni.”

Susicot már a vb alatt is többen kritizálták, hiszen úgy vélték, a szövetségi kapitány nem alkalmazott jó taktikát, így nem is volt csoda, hogy a válogatott nem jutott tovább csoportjából. Most a selejtezőt kezdte gyengén az együttes, így ismét sok negatív kritikát kap Susic.

Amíg a bosnyákok bukdácsolnak, addig az izraeliek a csoport élére ugrottak, miután háromból háromszor nyertek, így már kilenc pontjuk van, ráadásul még egy meccsel kevesebbet játszottak, akárcsak az ötpontos belgák.

Kedden is lehet válogatott mérkőzésekre fogadni, a világbajnok németek például a spanyolokhoz látogatnak. Az ibériaiak győzelmét 2.15 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.30, a vendég németek sikerére pedig 3.40 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply