Labdarúgó NB I – Újpesti pontszerzés Pakson

2012. August 12. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az Újpest megszerezte első pontjait a jelenlegi idényben, ugyanis 2-2-es döntetlent ért el a hozzá hasonlóan nyeretlen Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 3. forduló:

MVM Paks-Újpest FC 2-2 (2-1)

Paks, 2000 néző, v.: Erdős J.
gólszerzők: Simon A. (23.), Éger (39.), illetve Zaris (19.), Remili (55.)
kiállítva: Szabó J. (61.)
sárga lap: Heffler T. (28.), Szabó J. (47., 61.), illetve Proesmans (38.), Zaris (40.), Christ (50.), Antón (57.)

Paks:

Pokorni – Heffler T., Éger, Szabó J., Báló (Sipeki, 57.) – Sifter, Fiola – Kulcsár D., Bartha, Heffler N. (Csehi, 63.) – Simon A. (Tököli, 74.)

Újpest:

Balajcza – Proesmans, Mihajlovic, Antón, Iandoli – Vasiljevic, Balogh B. – Remili, Christ, Kovács D. (Zamostny, 70.)– Zaris

Sokáig unalmasan csordogált a mérkőzés, aztán Zaris szép akció végén szerzett gólja varázsütésre megváltoztatott mindent. A folytatásban mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, a Paks kétszer is betalált, így megérdemelten vezetett a szünetben.
A második félidőben lendületesen kezdett az Újpest, gyorsan kiegyenlített, majd Szabó kiállítása miatt emberelőnybe is került. A hátralévő időben a fővárosiak játszottak fölényben, de a győztes gólt nem tudták megszerezni. Nem szakadt meg az Újpest rossz sorozata: a két csapat eddigi hét paksi meccséből két döntetlen mellett ötöt elveszített.

sho \ sgj \ sgr

MTI 2012. augusztus 12., vasárnap 20:49

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply