Labdarúgó NB I – Továbbra is nyeretlen a Kecskemét

2012. August 17. Friday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Kaposvár 2-1-re győzött a Kecskemét vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, ezzel utóbbi csapat továbbra is nyeretlen.

OTP Bank Liga, 4. forduló:

Kecskeméti TE-Kaposvári Rákóczi 1-2 (1-1)

Kecskemét, 2500 néző, v.: Oláh G.
gólszerzők: Sós (15.), illetve Vrucina (4., 50.)
sárga lap: Mohl (78.), illetve Vrucina (69.), Hajdúch (82.), Okuka (91.), Zámbó (93.)

Kecskemét:

Németh G. – Sós, Vaskó, Balogh B., Mohl – Bori (Litsingi, 62.), Farkas B. (Patvaros, 63.), Tarabai, Savic (Salami, 71.), Pekár – Jorginho

Kaposvár:

Hajdúch – Okuka, Bank, Zámbó, Pavlovic – Vrucina (Jánvári, 81.), Pedro (Hegedűs D., 55.), Safaric, Balázs B. – Oláh, Waltner (Haruna, 62.)

Gyorsan vezetéshez jutott a Kaposvár, és néhány perccel később Oláh révén növelhette volna előnyét, de a támadó hibázott. Ezt követően a Kecskemét vette át a játék irányítását, és a félidő derekán egyenlített is.
A Kaposvár, ahogyan az első játékrészt, úgy a második félidőt is gyors góllal kezdte, ezúttal is Vrucina volt eredményes. A Kecskemétnek így futnia kellett az eredmény után, ám ha túljutottak is a vendégek védőin, akkor általában Hajdúch kapus állta útjukat. Az eredmény a hajrában sem változott, így Prukner László csapata mindhárom pontot hazavitte.

sho \ sgg \ blz

MTI 2012. augusztus 17., péntek 20:59

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply