Labdarúgó NB I – Tizenöt hónap után kapott ki otthon a Debrecen

2012. November 3. Saturday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A címvédő Debrecen hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett a Paks együttesétől a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának szombati játéknapján.

Kondás Elemér együttese ezt megelőzően legutóbb a 2010/11-es idény utolsó mérkőzésén, a Haladástól kapott ki hazai pályán a bajnokságban.

OTP Bank Liga, 13. forduló:

DVSC-TEVA – MVM Paks 0-1 (0-0)

Debrecen, 3000 néző, v.: Szilasi
gólszerző: Tököli (63.)
sárga lap: Se. Bouadla (42.), Bernáth (66.), illetve Lázok (34.), Sifter (42.), Bori (68.)

Debrecen:

Verpecz – Bernáth, Simac, Mészáros N., Korhut – Rezes (Yannick, a szünetben, Pölöskey, 66.), Varga J., Se. Bouadla, Bódi (Czvitkovics, 61.) – Coulibaly, Sidibe

Paks:

Csernyánszki – Heffler T., Éger, Szabó J., Csehi T. – Kulcsár D. (Bartha, 81.), Sifter, Lázok (Mészáros I., 92.), Bori, Vayer – Tököli (Eppel, 85.)

A csúszós talajon nem alakult ki folyamatos játék, közepes színvonalú küzdelmet láthattak kilátogató nézők az első félidőben. Mindkét csapatnak adódtak ugyan lehetőségei, ám a befejezéssel már meggyűlt a játékosok baja.
A szervezetten és fegyelmezetten játszó Paks meglepetésre megszerezte a vezetést a találkozó 63. percében. Ezután magasabb fokozatba kapcsolt a bajnokcsapat, de a csereként érkező Czvitkovics és Pölöskey sem tudott segíteni ezen az estén.
A Debrecen több mint 15 hónap elteltével szenvedett vereséget hazai pályán a bajnokságban.

kf \ sgg \ sgr \ bdó

MTI 2012. november 3., szombat 20:40

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply