Labdarúgó NB I – Sorozatban negyedszer kapott ki a címvédő Debrecen

2012. November 17. Saturday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A címvédő Debrecen hazai környezetben kétgólos vereséget szenvedett az MTK-tól a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombati játéknapján, ezzel a fővárosiak a hajdúságiakat megelőzve feljöttek a tabella második helyére.

Kondás Elemér alakulata sorozatban negyedik összecsapásán kapott ki.

OTP Bank Liga, 15. forduló:

DVSC-TEVA – MTK Budapest 0-2 (0-1)

Debrecen, 6000 néző, v.: Vad II.
gólszerzők: Kanta J. (9.), Korhut (77., öngól)
sárga lap: Bódi (33.), illetve Wolfe (58.)

Debrecen:

Verpecz – Bernáth, Simac, Szűcs I., Korhut – Czvitkovics, Varga J., Kulcsár T. (Pölöskey, 15.; Sidibe, a szünetben), Bódi, Rezes (Sel. Bouadla, 68.) – Coulibaly

MTK:

Hegedüs L. – Wolfe, Vukmir, Kelemen, Hidvégi – Könyves (Vass P., 72.), Zsidai – Kanta J., Vadnai, Csiki (Nikházi, 80.) – Tischler (Balajti, 92.)

Jól kezdett a Debrecen, beszorította az MTK-t, ennek ellenére a kék-fehérek egy gyönyörű ellentámadás végén a 150. bajnoki mérkőzésén szereplő Kanta József révén megszerezték a vezetést. Ez kissé görcsössé tette a hazai alakulatot, amely próbálkozott ugyan, de komoly helyzetet nem tudott kialakítani az első félidőben.

A fordulást követően is inkább a hazaiak irányították a mérkőzést, ám mivel egyre inkább ki kellett nyílniuk, így az MTK-nak jóval több lehetősége akadt a gyors kontrák vezetésére. Egy ilyen akció végén a csereként beállt Vass középre adását a menteni igyekvő Korhut saját kapujába rúgta, amivel eldőlt az összecsapást.

sgg \ sgj \ kho

MTI 2012. november 17., szombat 17:58

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply