Labdarúgó NB I – Megszerezte első győzelmét a Pécs

2013. August 24. Saturday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Pécs 1-0-ra nyert az MTK Budapest otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának szombati játéknapján, s ezzel megszerezte első győzelmét.

OTP Bank Liga, 5. forduló:

MTK Budapest – PMFC-Matias 0-1 (0-0)

  • Hidegkuti Stadion, 1500 néző, v.: Németh Á.
  • gólszerző: Pölöskey P. (46.)
  • sárga lap: Nagy T. (43.), illetve Fodor (23.), Márkvárt (59.), Pölöskey P. (62.)
Labdarúgó NB I - MTK-PMFC

Budapest, 2013. augusztus 24.
Bese Barnabás, az MTK játékosa (b), valamint a pécsi Márkvárt Dávid (k) és Fodor Ferenc (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott MTK Budapest – PMFC-Matias találkozón a budapesti Hidegkuti Nándor Stadionban 2013. augusztus 24-én.
MTI Fotó: Illyés Tibor

MTK Budapest:
  • Groppioni – Nagy T., Vukmir, Kálnoki Kis, Fejes – Vass, Poór, Kanta J., Pölöskei Zs., Bese (Horváth P., 48.) – Ladányi (Pál A., 67.)
PMFC-Matias:
  • Gőcze – Fodor, Romic, Balogh B., Nagy J. – Márkvárt (Jocic, 64.), Szatmári L. (Városi, 90.), Horváth A., Mohl – Pölöskey P., Frőhlich (Wittrédi, 73.)

A találkozó elején az MTK volt kezdeményezőbb, ami egy kapufában nyilvánult meg, de aztán a Pécs is feléledt, egy ízben pedig a hazaiakat is a keresztléc mentette meg a góltól. A félidőhöz közeledve alábbhagyott a lendület, így a szünetig nem esett gól.

A folytatás viszont azonnal egy pécsi találattal indult. Ezt követően a vendégek az eredmény tartására törekedtek, s az MTK hiába próbálta fokozni a tempót és a nyomást az ellenfélre, a lendülete nem tartott sokáig, így a vendégek végül szervezett védekezésüknek köszönhetően három ponttal távoztak a Hidegkuti Stadionból.

sgj \ slr \ hgp

MTI 2013. augusztus 24., szombat 20:57

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply