Labdarúgó NB I – Kiváló csereteljesítményekkel nyert a Paks

2012. September 15. Saturday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Paks az egyaránt csereként beálló Vayer Gábor egy-, illetve Simon Attila három góljának köszönhetően 4-1-re legyőzte az egyedüliként nyeretlen Siófok együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 3. forduló:

MVM Paks-FGSZ Siófok 4-1 (0-0)

Paks, 500 néző, v.: Szilasi
gólszerzők: Vayer (73.), Simon A. (75., 80., 87.), illetve Pál Sz. (92., 11-esből)
sárga lap: Simon A. (75.), illetve Kecskés T. (83.)

Paks:

Csernyánszki – Heffler T. (Bartha, 79.), Éger, Fiola, Szabó J. – Sifter, Sipeki – Bori (Vayer, 69.), Lázok, Kulcsár D. – Tököli (Simon A., 57.)

Siófok:

Kurucz – Mogyorósi (Kiss Zs., 79.), Nyári, Fehér Zs. (Fodor M., 35.), Fejes – Kecskés T. – Horváth B. (Molnár M., 69.), Kiss M., Gál A., Pál Sz. – Zamostny

Az első félidő rendkívül gyenge futballt hozott, a Paks erőlködött, de a siófoki védelem könnyedén hárította a próbálkozásokat. Sőt, a vendégek néhány veszélyes kontrát is vezettek.
A szünet után sokáig nem változott a játék képe, aztán a csereként beállt Vayer egy remek átlövéssel vezetéshez juttatta a Paksot. Nem sokkal később a másik cserejátékos, Simon Attila is betalált, majd még kétszer bevette a kaput. A végén a Siófok büntetőből szépített. Tomislav Sivic irányításával második bajnokiját is megnyerte a Paks.

sgg \ sgj \ bku

MTI 2012. szeptember 15., szombat 18:21

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply