Labdarúgó NB I – Kiütötte a Honvédot a Videoton

2013. March 4. Monday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A vendég Videoton fölényes, 4-0-s győzelmet aratott a Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 18., idei első fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

Labdarúgás - OTP Bank Liga - Budapest Honvéd - Videoton FC

Budapest, 2013. március 3.
Rodrigues Farias Edson, a Videoton (j) és, George Ikenne-King Patrick a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott Budapest Honvéd – Videoton FC mérkőzésen Budapesten, a Bozsik József Stadionban 2013. március 3-án. A találkozót a Videoton 4-0-ra megnyerte.
MTI Fotó: Kovács Tamás

OTP Bank Liga, 18. forduló:

Budapest Honvéd-Videoton FC 0-4 (0-3)

  • Bozsik Stadion, 1500 néző, v.: Andó-Szabó
  • gólszerzők: Mitrovic (25., 75.), Oliveira (30.), Kovács I. (37.)
  • sárga lap: Alcibiade (32.), Hidi (44.), Vernes (64.), illetve Tóth B. (61.), Brachi (77.)
Honvéd:
  • Kemenes – Ikenne-King, Lovric, Pascariu, Alcibiade – Vécsei, Hidi, Ivancsics (Martinez a szünetben), Zivanovic, Diaby (Vernes a szünetben) – Lanzafame (Tchami 72.)
Videoton:
  • Bozovic – Brachi, Caneira, Vinícius, Héctor Sánchez – Oliveira (Torghelle 78.), Tóth B. (Gomes 63.), Kovács I. (Alvarez 60.), Mitrovic – Paraiba, Nikolics

Lüktető iramban kezdődött a mérkőzés, az első 20-25 percben mindkét kapu előtt adódtak nagy helyzetek, gól egy szöglet után, a székesfehérvári Mitrovic szép átemelése révén született. Ezt követően az addig nyíltnak tűnő összecsapás néhány perc alatt eldőlt, miután a 37. percre már három góllal vezetett a Videoton.

A fordulás után a Honvéd ment előre, próbált faragni a hátrányán, de támadásaiba nem volt átütő erő, így fokozatosan alábbhagyott a hazaiak lendülete, a Videoton pedig könnyedén őrizte biztos előnyét. Sőt, Mitrovic újabb gyönyörű találatot is szerzett, így végül nagyon simán nyerte az előzetesen kiélezettebbnek várt mérkőzést a vendégcsapat.

scp \ slr \ sag

MTI 2013. március 3., vasárnap 20:37

Related Articles

Leave a Reply