Labdarúgó NB I – Kétszer vezetett, mégis kikapott Újpesten a Siófo

2012. November 16. Friday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A sereghajtó Siófok hiába vezetett kétszer, végül 4-2-es vereséget szenvedett az Újpest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának pénteki játéknapján.

OTP Bank Liga, 15. forduló:

Újpest FC-FGSZ Siófok 4-2 (1-2)

Szusza Ferenc Stadion, 2800 néző, v: Kassai
gólszerző: Moraes (27.), Kabát (65., 91.), Chema Antón (83.), illetve Melczer (20., 36.)
sárga lap: Vermes (45+1.), Proesmans (73.), Chema Antón (85.), illetve Dajic (41.), Deák (47.)

Újpest:

Balajcza – Vermes, Szélesi, Chema Antón, Pollák – Proesmans, Vasiljevic, Balogh B. (Simon, a szünetben), Remili (Kovács, 92.) – Kabát, Moraes (Stanisavljevic, 87.)

Siófok:

Kurucz – Deák (Egerszegi, 77.), Fehér Zs. (Fodor, a szünetben), Nyári, Fejes – Pál Sz., Gál, Sluka, Kecskés, Melczer (Windecker, 69.) – Dajic

Eseménytelenül telt el az első negyedóra, majd a Siófok Melczer remekül eltalált távoli lövésével megszerezte a vezetést. A hazaiak gyorsan reagáltak, nem telt el tíz perc, s egyenlítettek, a Balaton-partiak azonban újítani tudtak, a kapujából rosszul kimozduló Balajcza hibáját kihasználva megint előnybe kerültek.

A fordulás után alacsony színvonalú játékot produkáltak a csapatok, húsz perc elteltével azonban az intenzívebben támadó hazaiak egyenlítettek, s nem hagyták abba a rohamozást, melynek köszönhetően a hajrában a maguk javára fordították a mérkőzést.

skt \ sgj \ kpt

MTI 2012. november 16., péntek 21:12

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply