Labdarúgó NB I – Ismét nyert az Újpest

2012. November 3. Saturday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Három nyeretlenül megvívott mérkőzés után győzött az Újpest a labdarúgó OTP Bank Ligában: a 13. forduló pénteki játéknapján a vendég Eger ellen diadalmaskodtak a lila-fehérek.

OTP Bank Liga, 13. forduló:

Újpest FC-Egri FC 3-0 (1-0)

Szusza Ferenc Stadion, 3047 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerzők: Vasiljevic (15.), B. Moraes (65.), Balogh B. (87.)
sárga lap: Kovács G. (2.), Balogh Zs. (37.), Dobric (49.), Németh N. (72.)

Újpest:

Balajcza – Kovács D. (Mihajlovic, a szünetben), Vermes, Szélesi, Iandoli – Remili (Barczi, 75.), Vasiljevic, Christ, Balogh B. – B. Moraes (Proesmans, 80.), Kabát

Eger:

Brljak – Balog Zs., Kovács G., Knakal, Hamouz, Mecinovic – Stanislaw, Dobric (Kabele, 59.), Farkas Á. (Albert, 73.) – Németh N., Pisanjuk (Pavlov, 83.)

A hazaiak kezdték lendületesebben a mérkőzést, aminek már az első negyedóra végén meglett az eredménye. A gól után kiegyenlítettebbé vált a játék, az Eger mindent elkövetett az egyenlítésért, de a szünetig nem sikerült a kapuba találnia.
A fordulást követően néhány helyzetet leszámítva jobbára mezőnyjáték folyt a pályán, majd a félidő derekán a most debütáló, BL-győztes brazil csatár, az első találatot előkészítő Bruno Moraes góljával megduplázta előnyét az Újpest. A hajrában biztosan őrizte, sőt még növelte is előnyét a lila-fehér gárda, amely így a kilencedik forduló óta először ismét győzelmet ünnepelhetett.

slr \ sjk \ kho

MTI 2012. november 2., péntek 21:03

Related Articles

Leave a Reply