Labdarúgó NB I – Hazai pályán nyert az MTK

2013. April 28. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Siófokon elszenvedett váratlan vereséget követően az MTK Budapest 2-0-ra nyert a Diósgyőri VTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati első mérkőzésén.

Labdarúgó OTP Bank Liga - MTK -Diósgyőr

Budapest, 2013. április 27. Vass Patrik, az MTK (b) és Gohér Gergő (j), a Diósgyőr játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott MTK Budapest-Diósgyőri VTK bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a Hidegkuti Nándor Stadionban 2013. április 27-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

OTP Bank Liga, 25. forduló:

MTK Budapest-Diósgyőri VTK 2-0 (1-0)

  • Hidegkuti Stadion, 1000 néző, v.: Iványi
  • gólszerző: Vass P. (41.), Balajti (86.)
  • sárga lap: Tischler (51.), Zsidai (60.), illetve Takács (62.), Hanek (66.)
MTK:

Groppioni – Wolfe, Vukmir, Kálnoki Kis, Hidvégi – Vass P. (Pölöskei, 86.), Vadnai, Kanta J., Zsidai, Ladányi (Bese, 80.) – Tischler (Balajti, 56.)

DVTK:

Ribánszki – Vági, Hanek, Kádár, Gohér – Gallardo, Takács, Elek (Tisza, a szünetben), Fernando – Rudolf (Luque, 72.), Seydi (Bacsa, 57.)

Az elején kiegyenlített játék folyt, s a nézők örömére támadó szellemben kezdtek a felek. Aztán fokozatosan a hazaiak kerültek mezőnyfölénybe, de hiába akadt több lehetőségük, gól egészen a 41. percig nem született. Ekkor viszont Vass Patrik szép lövést zúdított a kapu jobb alsó sarkába.

A második félidőben agilisabbá vált a Diósgyőr, több helyzetet is kialakított, de az MTK ellentámadásai is veszélyesek voltak. Végül a hazaiaknak sikerült – ismét – a kapuba találniuk, ezzel bebiztosították a győzelmüket.

sjk \ sgr \ blz

MTI 2013. április 27., szombat 16:11

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply