Labdarúgó NB I – Győzelmével a dobogó közelében a Honvéd

2012. November 25. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Budapest Honvéd hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a sereghajtó Siófok felett a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

A fővárosiak sorozatban ötödik bajnoki meccsükön maradtak veretlenek, és mostani sikerükkel pontszámban utolérték a harmadik helyen álló Debrecent.

OTP Bank Liga, 16. forduló:

Budapest Honvéd-FGSZ Siófok 2-0 (0-0)

  • Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Böcskei
  • gólszerző: Tandia (68.), Délczeg (92., 11-esből)
  • sárga lap: Délczeg (36.), Diarra (87.), illetve Dajic (60.), Pál Sz. (80.), Fehér Zs. (91.)
Budapest Honvéd:

Kemenes – Lovric, Ignjatovic, Tandia, Baráth – Ikenne-King (Nagy G., 26.), Hidi (Vernes, 60.), Ivancsics (Diarra, 77.), Vécsei – Délczeg, Abass

FGSZ Siófok:

Kurucz – Deák, Fehér Zs., Nyári, Fejes – Pál Sz., Gál, Kecskés, Cokic (Horváth B., 87.), Melczer V. – Dajic (Molnár M., 76.)

A Honvéd lépett fel kezdeményezőbben, de nem találta a masszívan védekező Siófok játékának ellenszerét, így alig akadt helyzet az első félidőben.
A szünet után sem változott a helyzet, mígnem a Honvéd végül egy pontrúgást követően vezetéshez jutott. Ettől kezdve valamelyest nagyobb iramú lett a találkozó, mivel a Siófok is próbálkozott támadásvezetéssel. Végül a kispestiek a hosszabbításban egy értékesített büntetővel eldöntötték a három pont sorsát.

sgj \ slr \ sag

MTI 2012. november 24., szombat 20:45

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply