Labdarúgó NB I – Emberhátrányban mentett pontot a Kaposvár

2012. September 29. Saturday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kaposvár, 2012. szeptember 29., szombat (MTI) – A Kaposvár hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott szombaton az újonc Egerrel a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában.

A kaposváriak a második félidőt tíz emberrel játszották végig.

Eredmény:

Kaposvári Rákóczi-Egri FC 0-0

Kaposvár, 2000 néző, V: Fábián
kiállítva: Vrucina (44.)
sárga lap: Safaric (33.), illetve Vujovic (49.), Dobric (76.)

Kaposvár:

Hajdúch – Pavlovic (Haruna, 73.), Hegedűs, Bank, Jánvári – Bőle (Kovács O., 16.), Safaric, Pedro, Balázs B. – Oláh, Vrucina

Eger:

Brljak – Balog Zs., Knakal, Kovács G., Piller (Pisanjuk, a szünetben) – Dobric, Pavicevic, Németh N., Stanislaw – Pavlov (Kabele, 56.), Vujovic (Farkas Á., 88.)

Az első nyolc fordulóban mindkét csapat nyolc-nyolc pontot gyűjtött és a kilencedik játéknapon hazai környezetben a kaposváriak szerették volna gyarapítani győzelmeik számát. A házigazda ennek megfelelően hamar átvette az irányítást, de az első félidőben nagy helyzeteket nem tudott kialakítani. A 44. percben Vrucina egy rossz ütemű becsúszás után piros lapot kapott Fábián játékvezetőtől, így a Kaposvár emberhátrányban játszott a folytatásban.
A második félidőben is kimaradtak a hazai lehetőségek, így az újonc értékes ponttal távozott a somogyi megyeszékhelyről.

sgj \ kf \ stl \ bhi

MTI 2012. szeptember 29., szombat 18:08

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply