Labdarúgó NB I – Döntetlen Kispesten

2012. November 19. Monday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Nem bírt egymással a Budapest Honvéd és a vendég Szombathelyi Haladás a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén: a két csapat 1-1-es döntetlent játszott a Bozsik Stadionban.

OTP Bank Liga, 15. forduló:

Budapest Honvéd-Szombathelyi Haladás 1-1 (0-0)

Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Becséri
gólszerző: Vécsei (51.), illetve Ugrai (66.)
piros lap: Guzmics (79.)
sárga lap: Hidi (49.), Diaby (70.), Vernes (83.), illetve Nagy I. G. (37.), Guzmics (38., 79.), Búrány (57.)

Budapest Honvéd:

Kemenes – Lovric, Ignjatovic, Tandia, Baráth – Ikenne-King (Nagy G., 65.), Hidi, Vécsei – Abass, Délczeg (Diaby, 62.), Ivancsics (Vernes, 76.)

Szombathelyi Haladás:

Rózsa – Schimmer, Guzmics, Fehér Z., Búrány (Andorka, 59.) – Radó (, 93.), Simon Á. (Rajos, 59.), Nagy I. G., Iszlai, Halmosi – Ugrai

Kezdettől a Honvéd volt a kezdeményezőbb, de mezőnyfölénye meddőnek bizonyult, a kapuk alig forogtak veszélyben. A folytatásban sem változott a játék képe, a hazaiak irányítottak, a vendégek védekeztek, mígnem a kispestiek vezetést szereztek. Ezt követően a Haladás is bátrabb lett, sőt, egyenlítenie is sikerült. A hajrára a szerdán a válogatottban is bemutatkozott Guzmics kiállítása miatt megfogyatkozott a szombathelyi gárda, s ettől megélénkült a találkozó, nyílt sisakos küzdelem alakult ki a győztes gólért, amelyet végül egyik csapat sem tudott megszerezni.

sgj \ scp \ sma \ bsa

MTI 2012. november 18., vasárnap 20:41

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply