Labdarúgó NB I – Diósgyőrben sem szakadt meg a Haladás jó sorozata

2013. March 9. Saturday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent ért el a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának első szombati mérkőzésén.

Artner Tamás vezetőedző csapata hat mérkőzés óta veretlen, legutóbb tavaly novemberben a 13. fordulóban a Pápa otthonában kapott ki.

OTP Bank Liga, 19. forduló:

Diósgyőri VTK-Szombathelyi Haladás 1-1 (1-1)

  • Miskolc, 5000 néző, v.: Andó-Szabó
  • gólszerzők: Luque (22.), illetve Halmosi (12., 11-esből)
  • sárga lap: Ribánszki (11.), Gosztonyi (61.), Abdouraman (88.), illetve Devecseri (22.), Fehér Z. (34.), Tóth P. (49.), Kalász (63.), Halmosi (77.)
Diósgyőr:
  • Ribánszki – Vági, Gohér, Kádár, Vadász – Gosztonyi (Fernando, 75.), Elek Á., Takács P. (Abdouraman, 69.), Luque – Tisza, Rudolf (Bacsa, 58.)
Haladás:
  • Rózsa – Schimmer, Guzmics, Devecseri, Tóth P. (Búrány, 64.) – Kalász (Németh M., 76.), Szakály A. (Ugrai, 64.), Nagy I. G., Fehér Z., Halmosi – Radó

Remek iramban kezdődött a mérkőzés és Ribánszki kapus nagy hibája után a vendégek büntetőből megszerezték a vezetést. A DVTK veszélyes támadásokkal válaszolt, Elek fejese után a labda a felső lécen csattant. A félidő közepén Luque egy fantasztikus szabadrúgással egyenlített. A játékrész második felére leült a mérkőzés, sok lett a technikai hiba.

A szünet után a vendégek kezdtek bátrabban, később viszont a hazaiak átvették az irányítást. A DVTK futballistái jóval többet birtokolták a labdát, de igazi helyzetet nem tudtak kialakítani. A szombathelyiek jól megszervezték védelmüket és rászolgáltak a döntetlenre.

sgg \ kf \ sgj \ gry

MTI 2013. március 9., szombat 16:22

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply