Labdarúgó NB I – A Videoton legyőzte a címvédő Debrecent

2012. October 28. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A címvédő Debrecen 3-1-es vereséget szenvedett a legutóbb ezüstérmes és az Európa Ligában remeklő Videoton vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának vasárnapi rangadóján.

A székesfehérváriak öt nyeretlenül megvívott bajnoki mérkőzés után tudtak ismét nyerni.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Videoton FC – DVSC-TEVA 3-1 (1-0)

Székesfehérvár, 3000 néző, v.: Kassai
gólszerző: Torghelle (22.), Oliveira (61.), Nikolics (75.) illetve Coulibaly (66.)
sárga lap: Nagy Z. (79.)

Labdarúgó OTP Bank Liga - Videoton FC - DVSC-TEVA

Székesfehérvár, 2012. október 28.
Varga József, a DVSC-TEVA és Tóth Balázs, a Videoton játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában játszott Videoton FC – DVSC-TEVA mérkőzésen a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2012. október 28-án. A találkozót Videoton 3-1-re nyerte.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Videoton FC:

Bozovic – Brachi, Caneira, Kaká, Szolnoki – Mitrovic, Tóth B. (Szekeres, 64.) – Renato Neto, Kovács I. (Gyurcsó, 82.), Oliveira – Torghelle (Nikolics, 71.)

DVSC-TEVA:

Verpecz – Nagy Z., Simac, Korhut, Bódi Á. – Varga J. – Szakály P. (Czvitkovics, 79.), Bouadla (Pölöskey, 61.), Yannick (Rezes, a szünetben) – Sidibe, Coulibaly

A Videoton FC Európa Liga-találkozóihoz képest meglehetősen gyér érdeklődés övezte a címvédő Debrecen elleni rangadót. A vendégek voltak kezdeményezőbbek, de a Videoton tudatosan adta át a területet, hogy aztán gyors ellentámadásokkal próbálkozhasson. Éppen egy ilyen akció végén szerezte vezető gólját a hazai együttes. A Debrecen főként a széleken próbált zavart okozni – sikertelenül. Csupán egy les miatt érvénytelenített gólra futotta erejéből, míg a piros-kékek akár növelhették volna előnyüket.
Kondás Elemér a szünetben frissített, a DVSC többnyire a fehérvári térfélen járatta a labdát, de helyzet nélkül. A Videoton egy kontrából újabb gólt szerzett. A vendégek ugyan gyorsan szépítettek, de a nagyszerű formában futballozó Kovács kiosztotta második gólpasszát, ezzel a Videoton végleg eldöntötte a találkozót. A székesfehérváriak magabiztos játékkal, teljesen megérdemelten győzték le a címvédőt.

kf \ sgj \ kho

MTI 2012. október 28., vasárnap 18:38

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply