Labdarúgó NB I – A Pécs és a Győr is nyeretlen maradt

2013. August 17. Saturday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Pécs hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a címvédő Győrrel a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának szombati játéknapján. A hazaiak ezzel az első pontjukat szerezték meg a 2013/14-es szezonban, így ugyanúgy nyeretlenek, mint Pintér Attila bajnokcsapata.

OTP Bank Liga, 4. forduló:

PMFC-Matias – Győri ETO FC 1-1 (1-1)

  • Pécs, 1800 néző, v.: Vad II.
  • gólszerzők: Koller (11., 11-esből), illetve Trajkovic (16.)
  • kiállítva: Dibusz (78.)
  • sárga lap: Koller (91.), illetve Mevoungou (11.), Trajkovic (22.)
Pécs:
  • Dibusz – Fodor, Balogh B., Romic, Mohl – Horváth A., Frőhlich (Gőcze, 80.), Koller K., Városi (Márkvárt, a szünetben), Szatmári L. – Wittrédi (Rácz F., 66.)
Győr:
  • Kamenár – Svec, Lang, Lipták, Völgyi – Trajkovic (Lázok, 71.), Kamber, Mevoungou – Varga R., Martínez (Andric, a szünetben), Burgos (Kink, 59.)

Kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség az első félidőben, a védelmek mindkét oldalon sokat hibáztak, így több helyzet is adódott a kapuk előtt. A szünetben így 1-1-es döntetlenre álltak a felek.

A fordulást követően már inkább a bajnokcsapat akarata érvényesült, ennek ellenére Kamenár kapusnak köszönhette, hogy nem szerzett vezetést a Pécs. A 78. percben emberelőnybe került Pintér Attila csapata, miután Dibusz a 16-oson kívül ütközött Lázokkal, amiért piros lapot kapott.

A hajrában a vendégek hiába szegezték saját kapujukhoz a pécsieket, az eredmény már nem változott.

sgg \ gte

MTI 2013. augusztus 17., szombat 20:59

Related Articles

Leave a Reply