Labdarúgó NB I – A Pápa szombathelyi vereségével még reménykedhet a Siófok

2013. May 17. Friday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Pápa 2-1-es vereséget szenvedett a Szombathelyi Haladás otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, így egyelőre nem sikerült biztosítania bennmaradását az élvonalban.

A Pápa sikere a Siófok kiesését eredményezte volna a már biztosan búcsúzó Egri FC mellett. Ahhoz, hogy a Balaton-partiaknak maradjon reményük, szombaton győzniük kell a vendég Pécs ellen.

OTP Bank Liga, 28. forduló:

Szombathelyi Haladás-Lombard Pápa Termál FC 2-1 (0-1)

  • Szombathely, 2000 néző, v.: Iványi
  • gólszerzők: Dlusztus (54., öngól), Radó (88., 11-esből), illetve Quintero (21.)
  • piros lap: Dlusztus (87.)
  • sárga lap: Gyurján (39.), Tóth P. (71.), Radó (74.), illetve Tóth G. (14.), Présinger (17.), Griffiths (45.), Quintero (70.)
Szombathelyi Haladás:
  • Gőcze – Schimmer, Guzmics, Devecseri, Tóth P. – Szakály A. (Ugrai, a szünetben), Simon Á., Kalász (Iszlai, 65.), Nagy I. G., Gyurján (Andorka, 79.) – Radó
Lombard Pápa Termál FC:
  • Szűcs L. – Tóth G., Rodenbücher, Dlusztus, Présinger – Szabó O., Arsic (Maróti, 60.), Tajthy, Quintero – Griffiths (Király, 58.), Maric (Lagator, 81.)

A Haladás irányította a játékot, mégis a Pápa szerzett vezetést, és előnyét a szünetig meg is őrizte. A hazaiak nagy elánnal kezdték a második félidőt, ennek köszönhetően hamar egyenlítettek. A szombathelyiek a végéig aktívabbak maradtak, és a hajrában egy 11-esből a győztes gólt is megszerezték.

kf \ sgj \ sgr \ bpt

MTI 2013. május 17., péntek 19:02

Related Articles

Leave a Reply