Labdarúgó NB I – A Honvéd legyőzte a Diósgyőrt

2012. August 6. Monday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I.

A Budapest Honvéd vasárnap 2-1-re legyőzte a vendég Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójában, ezzel egyedüliként százszázalékos maradt a bajnokságban.

OTP Bank Liga, 2. forduló:

Budapest Honvéd-Diósgyőri VTK 2-1 (1-1)

Bozsik Stadion, 3000 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Délczeg (17.), Diaby (61.), illetve Luque (34.)
sárga lap: Johnson (30.), Vidovic (50.), Faggyas (90.), iletve Elek (75.)

Labdarúgás - OTP Bank Liga - Budapest Honvéd-Diósgyőri VTK

Budapest, 2012. augusztus 5. Ignjatovic Aleksandar (4, b), Marshal Johnson Mfon (90, k), a Honvéd és Abdouraman Mohamadolu, a Diósgyőr játékosa (j) harcol a labdáért a labdarúgó OTP Bank Liga, 2. fordulójában a Budapest Honvéd – Diósgyőri VTK mérkőzésen a kispesti Bozsik stadionban 2012. augusztus 5-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Honvéd:

Kemenes – Lovric, Ignjatovic, Debreceni, Vidovic (Baráth, 69.) – Diaby (Nagy K., 75.), Ivancsics, Johnson, Hidi (Faggyas, 50.), Zivanovic – Délczeg

Diósgyőr:

Ribánszki – Vadász, Nagy T., Rakovic, Gohér – Gallardo (Elek, 57.), Fernando (Tisza, 69.), Abdouraman, Luque – Gosztonyi, Seydi (Bacsa, 77.)

A Honvéd kezdte jobban a mérkőzést, fölénye pedig hamar góllá érett, aztán a Diósgyőr egy védelmi hibát kihasználva egyenlített.
A folytatásban is inkább a kispestiek akarata érvényesült, s másodszor is megszerezték a vezetést, de a hajrában a három pont megszerzéséhez Kemenes bravúrjaira is szükségük volt.

sgj \ sgg \ sgr

MTI 2012. augusztus 5., vasárnap 20:43

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply