Labdarúgó NB I – A hajrában fordított a Videoton

2012. August 19. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Videoton hazai pályán a hajrában fordított és nyert 2-1-re az újonc Eger ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 4. forduló:

Videoton FC-Egri FC 2-1 (0-0)

Székesfehérvár, 1500 néző, v.: Veizer
gólszerzők: Torghelle (87.), Nikolics (92., 11-esből), illetve Koós (56.)
sárga lap: Oliveira (23.), Tóth B. (40.), Caneira (93.), illetve Hamouz (5.), Pisanjuk (27.), Koós (67.), Preklet (82.)

Videoton:

Bozovoic – Brachi, Caneira, Vinicius, Stopira (Torghelle, 57.) – Tóth B. (Kovács I., a szünetben), Renato Neto – Gyurcsó, Sándor, Oliveira (Walter Lee, 64.) – Nikolics

Eger:

Sztankó – Preklet, Kovács G., Knakal, Katona, Hamouz – Balog Zs., Pavicevic (Albert, 78.), Dobric (Stanislaw, 70.) – Koós, Pisanjuk (Németh N., 55.)

Semmit nem bízott a véletlenre a Videoton FC, a pályaválasztói jogot felcserélve legjobb összeállításában, az első hazai győzelem megszerzésének reményében fogadta az újonc Egri FC együttesét. A hazaiak azonban sokáig mégsem veszélyeztették az egri kaput, a fehérvári támadások lassúak és körülményesek voltak. A vendégek ráadásul többször is labdát szereztek a bal oldalon, melyekből megindulhattak volna, de többnyire még a beadásokig sem jutottak el. Az első félidőben szinte egykapuzó Videoton átlövéseivel sem ért célt, így gól nélkül vonultak pihenőre a csapatok.
Fordulás után sokat változott a játék képe. A szervezetten futballozó Egri FC egy kontrából igencsak meglepte a Videotont, és ha nincsenek Bozovic kapus bravúrjai, növelhette volna előnyét. A fehérváriak újabb támadók játékba állításával próbálkoztak, de az átütő erő továbbra is hiányzott a hazai csapatból. Aztán a mérkőzés utolsó öt percében a Videoton némi szerencsével ugyan, de megfordította az eredményt, s így megszerezte első hazai győzelmét.

sho \ sgj \ bku

MTI 2012. augusztus 19., vasárnap 20:46

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply