Labdarúgó NB I – A Győr Koltai mesterhármasával nyert Diósgyőrben

2012. September 1. Saturday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Koltai Tamás mesterhármasával meglepően simán diadalmaskodott a Győr a Diósgyőr otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 6. forduló:

Diósgyőri VTK-Győri ETO FC 0-3 (0-1)

Diósgyőr, 6000 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerző: Koltai (41., 57., 66.)
sárga lap: Jess Silva (67.), illetve Pátkai (55.), Nicorec (83.)
piros lap: Hanek (80.)

Diósgyőri VTK:

Ribánszki – Vági (Jeff Silva, 51.), Gal, Hanek, Gohér – Abdouraman, Elek, Gosztonyi (Tisza, 75.), Fernando, Gallardo (Seydi, 61.) – Bacsa

Győri ETO FC:

Sztevanovics – Svec (Tokody, 46.), Lipták, Takács Á., Dinjar – Kamber – Pátkai (Nicorec, 68.), Kronaveter – Koltai, Dina (Alekszidze, 51.), Varga R.

Az első húsz percben látottak nem nagyon emlékeztettek labdarúgásra, mindkét csapat rengeteg hibával játszott. Az első félidő második felében lábra kapott a DVTK, valósággal kapujához szögezte a Győrt, de egy remekül eltalált lövésből mégis a vendégek jutottak vezetéshez.
A fordulás után ritkán látható kapushibából növelte előnyét a vendégegyüttes, majd a nagyszerű napot kifogó Koltai Tamás feltette a koronát teljesítményére, mert harmadszor is betalált.
Ezen a meccsen a diósgyőriek támadójátéka csődöt mondott, könnyen kiismerhető volt, főleg azért, mert nem akadt vezéregyéniségük a hazaiaknak. A Győr teljesen megérdemelten jutott a három pont birtokába.

kf \ sjk \ sgr \ gte

MTI 2012. szeptember 1., szombat 16:40

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply