Labdarúgó NB I – A Debreceni siker a keleti rangadón

2012. October 21. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A címvédő Debrecen 2-0-ra legyőzte a vendég Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

A hajdúságiak sikerükkel a tabella élére ugrottak, de a Győr visszaveszi első helyét, amennyiben legyőzi az Újpestet a forduló zárómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 11. forduló:

DVSC-TEVA – Diósgyőri VTK 2-0 (1-0)

Debrecen, 8500 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerzők: Yannick (24.), Coulibaly (77.)
sárga lap: Elek (20.), Hanek (42.), illetve Ribánszki (78.)

Labdarúgó OTP Bank Liga - DVSC-TEVA - Diósgyőri VTK

Debrecen, 2012. október 21.
A Debrecen csapatában játszó Mbengono Andoa Yannick gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának DVSC-TEVA – Diósgyőri VTK mérkőzésén a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban 2012. október 21-én.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Debrecen:

Verpecz – Bernáth, Simac, Mészáros N. (Bouadla, 84.), Korhut – Bódi (Spitzmüller, 78.), Varga J., Szakály P., Yannick (Kulcsár T., 60.) – Sidibe, Coulibaly

Diósgyőr:

Ribánszki – Takács P., Gal, Hanek, Gohér – Bacsa (Luque, 55.), Abdouraman, Elek Á. (Csirszki, 87.), Fernando – Tisza, Seydi (Gosztonyi, 69.)

Napfényes időben és remek hangulatban kezdődött a keleti országrész rangadója, amelyen több mint húsz percet kellett várni az első igazán nagy helyzetre, melyet Yannick váltott gólra. Ezt követően kissé óvatos játék alakult ki.
A szünet után nagy iramban folytatódott a találkozó, Sidibe két nagy ziccert hibázott el negyedóra alatt, de a DVTK is többször veszélyeztetett. Sorra maradtak ki a nagy lehetőségek mindkét oldalon, mígnem a 77. percben a védők közül kilépő Coulibaly már nem hibázott, s ezzel eldöntötte a jó iramú és magas színvonalú rangadót, melyet a helyzeteit jobban kihasználó Debrecen megérdemelten nyert meg.

sgg \ sgj \ hgp

MTI 2012. október 21., vasárnap 18:41

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply