Kukuruzovic: Továbbjut a Fradi

2014. July 23. Wednesday in Hírek, UEFA Európa Liga

Böde Dániel
A Ferencváros nyáron igazolt középpályása, Stjepan Kukuruzovic szerint az egygólos hátrány ellenére csapata legyőzi a Rijekát, és tovább is jut a labdarúgó Európa-liga következő selejtezőfordulójába.

 

A Ferencváros az első meccsen 1-0-ra kikapott a horvát Rijeka otthonában az Európa-liga selejtezőjében, a visszavágót a Puskás Ferenc Stadionban rendezik csütörtökön este. A Fradi friss nyári szerzeménye, Stjepan Kukuruzovic azt mondja, hogy szerinte legyőzi a csapat a Rijekát, és továbbjut a következő körbe, és abban is biztos, hogy a visszavágó egy teljesen más mérkőzés lesz, mint amilyen volt az első, horvátországi találkozó.

“Az odavágón a védelmünk szervezett volt, de mi is tudjuk, támadásban ennél többet kell tennünk. Meg kell mutatnunk, hogy igenis jobb csapat vagyunk annál, mint amit Horvátországban láthattak a drukkerek. Ezzel együtt nem fogunk ész nélkül rohanni, okosan kell futballoznunk a visszavágón. Támadásban magasabb fordulatszámon pörgünk majd, több helyzetet is kell kidolgoznunk, de vannak kreatív játékosaink, ezért tudom, hogy képesek vagyunk támadó, jó focit mutatni és megverni a Rijekát” – fogalmazott a 25 éves középpályás.

Az Európa-liga után a hétvégén már kezdődik is a magyar bajnokság, Kukuruzovic azt mondta, hogy rendkívül izgatott a bajnoki rajt előtt, mert a magyar labdarúgást kevésbé ismeri, ezért egy vadonatúj dolog vár rá.

“Egy bajnokság teljesen más, mint egy kupasorozat. Kíváncsi vagyok az NB I-re és arra is, a többiekhez képest hol áll a mi csapatunk. Remélem, sikeres szezonkezdetünk lesz” – fogalmazott a középpályás.

Arra, hogy az FTC legyőzi a Rijekát, 2.80 a szorzó, a döntetlenre 3.30, a horvátok sikerére pedig 2.20 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply