Középcsapatok derbije Milánóban

2015. April 19. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Roberto Mancini
Vasárnap rendezik az olasz labdarúgó-bajnokság egyik legnagyobb hagyományokra visszatekintő rangadóját, a két városi rivális összecsapását, az Internazionale-Milan mérkőzést.

A két csapat most messze nem áll olyan jól a tabellán, mint általában szokott, a pályaválasztó Inter a 10. helyet foglalja el 41 ponttal, 10 győzelemmel, 11 döntetlennel és 9 vereséggel. Az Inter az előző öt mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni (Hellas Verona 3-0), háromszor döntetlen született (Parma 1-1, Cesena 1-1, Napoli 2-2) és egyszer veszített (Sampdoria 1-0).

A Milan a 9. helyen áll a tabellán, a szerzett pontok száma 42, tehát az Inter megelőzheti a városi riválist, ha sikerül nyernie vasárnap este. A Milan idei mérlege 30 mérkőzésen: 10 győzelem, 12 döntetlen és 8 vereség. A piros-feketék az előző öt bajnokijukból kettőt megnyertek (Palermo 2-1 és Cagliari 3-1), egyet elveszítettek (Fiorentina 1-2), míg két alkalommal döntetlen született (Sampdoria 1-1, Hellas Verona 2-2).

A Milanban továbbra is sérült Michael Agazzi, Michelangelo Albertazzi, Salvatore Bocchetti, Cristian Zaccardo, Michael Essien, Sulley Muntari, Stephan El Shaarawy és Hachim Mastour, viszont felépült Keiszuke Honda, Mattia Destro és Diego Lopez is.

Az Internél Fredy Guarin és Marcelo Brozovic eltiltott, míg Dodo, Hugo Campagnaro és Jonathan sérülés miatt nem állhatnak a szakvezetés rendelkezésére.

“A derbi mindig fontos, még akkor is, ha most kissé gyengébb a két csapat, mint szokott. Szeretnénk, ha ez a meccs lenne számunkra az újrakezdés. Azt reméltem, hogy mostanra előrébb leszünk a tabellán, de az idényünk egy jelentős része csalódást keltő volt” – jelentette ki Roberto Mancini, az Inter vezetőedzője.

Az Inter győzelmére 5/4 az odds, a döntetlenre 23/10, a Milan diadalára 23/10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply