Nem dőlhetnek hátra a Chelsea-játékosok

2015. April 19. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Eden Hazard
A Chelsea szombaton Eden Hazard góljával 1-0-ra legyőzte hazai pályán a Manchester Unitedet, ezzel karnyújtásnyira került a bajnoki cím megszerzésétől.

A londoniak ezzel a sikerrel sokak szerint már bajnoknak tekinthetők, hiszen hat mérkőzéssel a szezon vége előtt tíz ponttal előzik meg a második Arsenalt. A két csapat éppen egymás ellen játszik jövő héten (az Arsenal otthonában), ha azt a találkozót is megnyerné José Mourinho együttese, akkor gyakorolatilag véget érne az aranyéremért vívott harc, de a Chelsea egy vereség esetén is jó eséllyel vág neki az utolsó öt találkozónak.

A Manchester United elleni meccset eldöntő Hazard szerint ugyanakkor hiba lenne, ha a játékosok elhinnék, hogy már zsebben van az arany, mert az elbizakodottság csúnya eredményre vezethetne a véghajrában.

“Közel vagyunk a célunkhoz, de még nem ért véget a bajnokság. A Premier League nagyon erős bajnokság, és a futballban sosem tudhatod, mi fog történni. Még legalább két-három mérkőzést nyernünk kell ahhoz, hogy biztossá váljon az elsőségünk” – jelentette ki a belga támadó.

Az aktuális formát tekintve a Chelsea-nek aligha kell tartani a visszaeséstől, a londoniak január elseje óta nem kaptak ki a bajnokságban, legutóbbi négy meccsükön még csak pontot sem veszítettek.

A következő ellenfél, az Arsenal még jobb formában van a bajnoki mérkőzéseket tekintve, legutóbbi nyolc összecsapását kivétel nélkül megnyerte. Arra, hogy a Chelsea-t is sikerül legyőznie jövő vasárnap, 6/4 az odds, a döntetlenre 12/5, a kékek győzelmére 7/4 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply