Klopp szerint a Villarreal még nem tudja, mi vár rájuk

2016. May 5. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Emre Can
Klopp csapata, a Liverpool egy kis hátránnyal indul az EL-elődöntőben, de nagyon készülnek rá, hogy megnehezítik a Villarreal dolgát.

“Ha a játékunkkal el tudjuk érni, hogy olyan atmoszféra legyen a stadionban, mint a Borussia Dortmund ellen, akkor a Villarrealnak sokkal nehezebb dolga lesz annál, mint amit előzetesen elképzeltek. Nem tudom, mit tudnak az Anfieldről. Egyelőre annyi a helyzet, hogy az első meccs utolsó percében betaláltak, úgyhogy érthető, hogy hatalmas ünneplést csaptak. Az ellenfelünk edzője azt mondta, hogy az 1-0 volt az álomeredmény számára, de még csak a félidőnél tartunk, úgyhogy az első meccs után egyáltalán nem voltam szomorú” – nyilatkozta Jürgen Klopp, az Európa Liga elődöntőjének visszavágójára készülő Liverpool edzője.

A német edző visszautalt a Dortmund elleni negyeddöntős párharcra, amikor sokan semmi esélyt nem adtak nekik a továbbjutásra, ők azonban mégis élni tudtak a lehetőséggel. “Remélhetőleg, meg tudjuk majd lepni a Villarrealt, de a legfontosabb, hogy okosan játsszunk. Tisztában vagyunk a saját erősségeinkkel, és az ellenfél erősségeivel is. Ami előny számunkra, az a szurkolók fantasztikus támogatása, szavakkal nem is leírható, hogy ez mennyit jelent. Ez egy olyan dolog az életben, amit nem lehet megvenni” – magyarázta Klopp.

Az edző számára örömteli hír, hogy az április 14-e óta pihenő Emre Can felépült bokasérüléséből, így a középpályás is bevethető állapotban van a visszavágó előtt. A csapatkapitány Jordan Henderson ellenben továbbra sem egészséges, ő biztosan hiányozni fog, ahogyan Divock Origi és Mamadou Sakho is. A másik oldalon a Villarreal mestere, Marcelino mindenkire számíthat. Ami óvatosságra késztetheti a spanyolokat, hogy a nemzetközi kupákban a legutóbbi öt angliai látogatásból egyet sem sikerült sikeresen zárniuk, két döntetlen és három vereség került a mérlegbe.

A visszavágón a Liverpool győzelmére a szorzó 1.72, a döntetlenre 3.80, a Villarreal sikerére 5.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply