Kihagyja a vb-t a leverkuseni középpályás

2014. May 23. Friday in Egyéb, Hírek

Lars Bender megsérült a német válogatott edzőtáborában, a Bayer Leverkusen játékosa biztosan nem lehet ott társaival a brazíliai világbajnokságon.
Lars Bender

Bender az utolsó pillanatban csúszott le a vb-ről.

Joachim Löw előzetes vb-keretében helyet kapott a 25 éves labdarúgó, és meg is kezdte a felkészülést a nyári világbajnokságra a 30 fős bővebb keret tagjaként. Az előzetes várakozások szerint a remek szezont teljesítő Bender akár a végső keretben is bizalmat kaphatott volna Löwtől, ám a kapitány már biztosan nem számíthat a középpályásra. Bender a csütörtöki edzésen egy összecsapás során megsérült, combizom-sérülése miatt kénytelen vol elhagyni az edzőtábort.

A Nationalelf szövetségi kapitánya sajnálkozva jelentette be Bender kiesését:

“Mindenki számára nagyon szomorú, ha ilyen röviddel a világbajnokság kezdete előtt valaki kidől a sorból, ez mindenkire hatással van. Nagyon sajnálom, ami Larsszal történt, tudom, hogy mennyire elhivatottan készült a brazíliai vb-re. Ahogy ő készült, mindannyiunk számára példaértékű volt” – dicsérte a sérült labdarúgót Löw. A németek szövetségi kapitánya a hírek szerint úgy döntött, hogy nem hív be mást Bender helyére, vagyis a továbbiakban 29 játékossal készül a nyári seregszemlére.

Bender ebben a szezonban 39 meccsen erősítette a Bayer Leverkusent, amely a Bundesliga 4. helyén végzett, vagyis a következő szezonban ismét a Bajnokok Ligájában szerepelhet.

A német válogatott a G csoportban Ghánával, Portugáliával és az Egyesült Államokkal küzd a világbajnokságon, az első meccsen a portugál válogatott lesz Löw csapatának az ellenfele: a német győzelem oddsa 1.90, a döntetlenre 3.40, a portugálok sikerére 4.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply