Kétgólos hátrányból felállt, ám kikapott a Győr

2015. April 11. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Győr hazai pályán kétgólos hátrányból felállva egyenlített, ám a hajrában kapott újabb góllal mégis vereséget szenvedett a Nyíregyházától a labdarúgó OTP Bank liga 23. fordulójának szombati játéknapján.

 

OTP Bank Liga, 23. forduló:

Győri ETO FC-Nyíregyházi Spartacus 2-3 (0-2)

Győr, 2000 néző, v.: Berke
gól: Lipták (62.), Mayer (78.), illetve Lang (3., öngól), Fodor (31.), Pekár (94.)
sárga lap: Lipták (23.), Priso (70.)

  • Győr: Kamenár – Brdarovszki, Lipták, Lang, Dinjar (Prso 27.) – Pátkai, Bucsa (Kamber 71.), Ibánez – Rudolf (Mayer 55.), Priskin, Koltai
  • Nyíregyháza: Balogh J. – Fodor, Ivanovs, Törtei, Kovacevic, Rubus (Szokol 67.) – Kostic, Halenár, Pekár, Zofcak (Arziani 64.) – Seydi (Dartsimelia 84.)

Rosszul kezdődött a hazaiak szempontjából az összecsapás, Lang öngóljával ugyanis már a harmadik percben a vendégek kerültek előnybe. A folytatásban próbált egyenlíteni a Győr, ám a Nyíregyháza kézben tartotta a meccset, sőt, sikerült növelnie előnyét.

A fordulás után nagyot változott a mérkőzés képe, mivel a győriek szinte kapujukhoz szegezték Mátyus János együttesét. A hajrára sikerült kiegyenlíteniük a vendéglátóknak, s aztán mindent elkövettek a győzelemért, ám végül pont nélkül maradtak, mivel egy nagyszerű kontra végén újra a Nyíregyháza volt ismét eredményes.

scp \ sgr \ kvs

MTI 2015. április 11., szombat 20:54

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply