A Kecskemét legyőzte a Videotont

2014. April 5. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Kecskemét hazai pályán meglepetésre 3-1-re legyőzte a harmadik Videotont a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának szombati játéknapján.

 

OTP Bank Liga, 23. forduló

KTE-Phoenix-Mecano – Videoton FC 3-1 (1-0)
Kecskemét, 2218 néző, v.: Andó-Szabó

gólszerzők: Eninful (43.) Bebeto (63.) Szécsi (89.) illetve Nikolics (65.)

sárga lap: Eninful (74.), Bebeto (74.), illetve Juhász (80.), Dos Santos (90.), Caneira (90.)

  • KTE-Phoenix-Mecano: Poleksic – Póti, Karan, Varga, Forró – Eninful, Vukasovic – Szécsi, Savic (Patvaros, 80.), Gréczi (Pekár, 71.) – Balázs (Bebeto, 56.)
  • Videoton FC: Calatayud – Szolnoki, Vinicius, Juhász, Stopira – Sándor, Caneira – Haraszti (Kleinheisler, 84.), Kovács I. (Zé Luis, 59.), Alvarez (Oliveira, 59.) – Nikolics

Az első félidőt a Videoton kezdte jobban, de csatárai a legjobb helyzeteket is kihagyták a kapu előtt, vagy az utolsó passzba rendre bele tudtak lépni a hazai védők. A játékrész második felében magához ragadta az irányítást a Kecskemét és egy szögletrúgást követően a kitűnően játszó Eninful labdája utat talált a hálóba. A folytatásban a Kecskemét egy ideig jól tartotta a labdát, majd egy gyors ellentámadásból kétgólosra növelte előnyét, de Nikolics két percen belül szépített. Ezt követően a vendégek átvették mezőnyfölénybe kerültek, de nem tudtak komoly helyzetet kialakítani a hazaiak kapuja előtt.

Az utolsóelőtti percben Szécsi egy gyors újabb kontra végén megszerezte a hazaiak harmadik gólját, ezzel eldöntötte a mérkőzést.

bgj \ sgj \ gte

MTI 2014. április 5., szombat 20:12

Related Articles

Leave a Reply