Kaká még Neymart sem ismeri

2012. October 10. Wednesday in Előzetes, Hírek, Nemzetközi mérkőzés

Kaka kiváló formában érzi magát.

Kaka kiváló formában érzi magát.

Fizikálisan és mentálisan is tökéletes állapotban van Kaká, aki visszakerült a Real Madridba és a brazil válogatottba is. Utóbbi csapatban szinte senkit nem ismer, még Neymart sem.

Kaka kiváló formában érzi magát.

Kaká a nyáron majdnem távozott a Real Madridtól, hírbe hozták a Paris Saint-Germainnel, de a legnagyobb esélye annak volt, hogy visszatér korábbi sikerei helyszínére, a Milanhoz. Akkor az olasz klub csak kölcsön akarta venni a 2007-es aranylabdás sztárt, a Real azonban el akarta adni őt, és mivel nem született megegyezés, José Mourinho vezetőedző úgy döntött, hogy inkább megtartja a 30 éves brazil klasszist.

Brazília vs. Irak – Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.12 1 | 1.12 Unibet X | 10.00 X | 10.00 Unibet 2 | 18.00 2 | 18.00 Unibet


Kaká sokáig sérüléssel bajlódott, és hiába épült fel, csak epizódszerepet kapott tavaly a királyiaknál, az idén azonban egyre jobb formába lendül, a csapat egyik felkészülési meccsén mesterhármast szerzett, és játszott a Bajnokok Ligájában az Ajax ellen, majd a Barcelona elleni rangadón is becserélte őt Mourinho. Kaká nemcsak a Realba tért vissza, hanem a brazil válogatottba is, hiszen Mano Menezes szövetségi kapitány behívta őt az Irak és Japán elleni barátságos mérkőzésekre készülő keretbe.

“Elképesztően boldog vagyok, hogy ismét számítanak rám, és visszatérhetek a pályára. Fizikálisan és mentálisan is tökéletes állapotban vagyok. Már lassan egy éve elkerültek a komolyabb sérülések, nagyon keményen dolgoztam az edzéseken, és ennek köszönhetően egyre több szerepet kapok a Realban” – kezdte a brazil irányító, aki Mano Menezes válogatottjában most fog debütálni.

A brazil válogatott Irak elleni meccsén a dél-amerikaiak győzelmére 1.12 1.12 Unibet, a döntetlenre 10.00 10.00 Unibet, az iraki sikerre pedig 18.00 18.00 Unibet a szorzó.

“Teljesen kicserélődött a válogatott, szinte senkit nem ismerek személyesen a csapatból, például Neymart sem. Amikor bemutatkoztam a válogatottban, még az én példaképeim játszottak, hatalmas élmény volt velük egy csapatban szerepelni. A világbajnokságon nagyon szeretnék ott lenni, de arról még korai lenne beszélni.”

Fogadj a Bet365 fogadóirodánál a pontos eredményre, félidő/játékidőre vagy scorecastre bármely mérkőzés előtt. Gól nélküli döntetlen esetén a vesztes fogadások tétjét visszafizetik!

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply