Júlio César a Benficához szerződött

2014. August 21. Thursday in Egyéb, Hírek

Julio Cesar
Az előző szezonban a portugál bajnokságot és a kupát megnyerő, valamint az Európa Ligában döntőt játszó Benfica két évre leigazolta a brazil válogatott kapust, Júlio Césart.

 

A Benfica korábban 16 millió euróért eladta a szlovén Jan Oblakot az Atlético Madridnak, ezért szüksége volt egy minőségi kapusra Artur mellé, így került képbe a szeptemberben 35. születésnapját ünneplő Júlio César.

César Európában az Inter kapusaként érte el legnagyobb sikereit, a milánóiakkal ötször nyert bajnokságot, háromszor kupát, és tagja volt a 2010-ben a Bajnokok Ligáját, valamint a klubvébét megnyerő csapatnak. 2012-ben elhagyta az Intert az angol QPR kedvéért, de ott nem tudott állandó helyet kivívni magának a kezdőben, ezért idén februárban kölcsönben az MLS-ben szereplő Torontóhoz került, megfogadva az akkori brazil szövetségi kapitány, Luiz Felipe Scolari tanácsát.

Césarnak bejött a váltás, mert Scolari végül beválogatotta a vb-csapatba, és mind a hét meccsen ő védte a házigazda brazilok kapuját. A Chile elleni nyolcaddöntő büntetőpárbajában ő lett a brazilok hőse, miután Mauricio Pinilla és Alexis Sánchez lövését is hárította, az elődöntőben azonban ő is tehetetlen volt a lehengerlően játszó németekkel szemben, akik hétszer köszöntek be neki.

A csalódásnak számító negyedik hellyel záruló világbajnokság után César visszatért a QPR-hoz, de az angol csapat nem tartott rá igényt, a Benfica viszont lecsapott rá.

A portugál csapat a Pacos de Ferreira elleni 2-0-s győzelemmel kezdte a bajnokságot, azon a meccsen Artur védte a lisszaboniak kapuját. A hétvégi fordulóban a Benfica az élvonalba visszatérő Boavista vendége lesz, és ha Jorge Jesus edző úgy dönt, akkor César ezen a meccsen mutatkozhat be új csapatában.

A Pacos sikerére 8.50 az odds, a döntetlenre 4.33, míg a vendégek győzelmére 1.40 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply